Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van aki csinálja a NoNutNovember kihívást? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
nov. 7. 00:02
11/13 anonim válasza:
A 10-nek igaza van én pont ma durrantam el az edging miatt.
12/13 anonim válasza:
11 nap után már bánom, hogy elkezdtem, de most már csakazértis befejezem!!! Ma egy kis munkahelyi ünnepségen névre szóló helyek voltak, persze sikerült mellém ültetni a 60 ember közül pont a legszexibben öltözött nőt. Normál esetben ezek után minél hamarabb elővennék egy őt ábrázoló képet és hokiznék egy jót, de most ki kell bírnom...
13/13 A kérdező kommentje:
Két éve tesztelgetem magam én is, eddig sikertelenül. Tavaly például sokat segített hogy teljesen be voltak táblázva a napjaim, és a teendők miatt se időm, se energiám nem volt, most viszont bajban vagyok, túl sok szabadidőm van XD.
nov. 13. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!