Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem regiszttráltam, nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem regiszttráltam, nem is vonatkozik rám?

Figyelt kérdés
Nos, ugye van ez a no nut november cucc. Elsősorban én ezt csak így hallottam haverjaimtól. Utánna jártam és ez valami reddites kreálmány. Néztem a szabályokat, bla bla bla. És akkor ott volt hogy regisztrált emberek / résztvevők. "Mondom mi van? Erre be kell jelentkezni?" Nem is nagyon ismerem a redditet (tehát nem használom). Akkor ez most nem is vonatkozik rám. Meg sokan baromságnak tartják. Akkor most pontosan mi is van?

2022. nov. 27. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ennyire zokni vagy vagy segít valaki?

Nincs semmi regisztráció, nem kell bejelentkezni sehova, az egyetlen "szabály", hogy nem élvezhetsz el novemberben.

Nyilván egy baromság az egész, de ez már egy másik történet.

2022. nov. 27. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!