Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van aki csinálja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van aki csinálja a NoNutNovember kihívást? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

nov. 7. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Èn. Igaz harmadikán elbuktam mert mindennap edgingelek és túltoltam de újra kezdtem és az a tervem hogy december 3.-ig fogom csinálni.
nov. 7. 05:50
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Biztos hogy nem. Kb. 3nap alatt elönti az agyan a gəci és megbolondulok. Plusz ha a feleségem nem fogyaszt ondót két napig, egy kezelhetetlen hiszis picsa lesz. Így az ilyen fajta küldetés kapufa!
nov. 7. 06:08
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Én inkább a Destroy Dick December-re gyúrok. :)
nov. 7. 06:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem buktam el, de elég nemhéz.
nov. 7. 07:01
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
A no nut azt jelenti, nincs golyó, vagyis ki vagy herélve. Hát köszi, nem próbálom ki.
nov. 7. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:
5-ös, a nut a szleng szerint az ondót jelenti, ezért is az a lényege a kihívásnak, hogy egy hónapig nem élvezhetsz el.
nov. 8. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
#5 a nut mogyoró, magyarul is használjuk. Amire te gondolsz az a cum
nov. 8. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Megértem a fiatalokat, akik szerint ez hülyeség. Én most, 40 évesen határoztam el, hogy egyszer kipróbálom: egyrészt az érdekesség kedvéért, megfigyelni, hogy mit érzek, másrészt az önfegyelem, a kitartás és a türelem próbatételeként. Ezek valószínűleg a fiataloknak nem sokat számítanak, de nem hibáztatom őket.

Korábban naponta ki szoktam magam elégíteni, most a hiányát már 1-2 nap után éreztem, és azóta is. Viszont azt hittem, hogy egy hét után már nagyjából reggeltől estig mindenre föl fog állni, de azért nem egészen. Éjszaka viszont nehezebben alszok, és olyankor nagyon sokat áll, egyrészt mert a nőkről való gondolkodás és álmodozás nincs tiltva, ezért az megy folyamatosan, de amúgy is. És álmomban is, ami pedig nem tudatos, többet szerepelnek nők. Érdekes ezt átélni.

nov. 8. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ezt csináltam egyszer úgy kb 16 évesen, mindenféle kampány nélkül mert még nem volt éjszakaim, és ki akartam próbálni milyen (ennyi idősen 2x is kivertem egy nap)

Pár napig semmi bajom nem volt, a hét végére a falat kapartam rámásztam volna bármire. Aztán megtörtént, egyáltalában nem volt nagy szám, nem érte meg a szenvedést

nov. 8. 22:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Srácok egy elesett katona tanácsa: No edging…
nov. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!