Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Volt már úgy hogy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már úgy hogy pasi felajánlott valamit valamiért és bele mentél?

Figyelt kérdés
Mibe mentle6ws mennyiért?

nov. 6. 22:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Eric Griffin, még mindig te vagy buta, még mindig nem tudod értelmezni.

Akkor leírom újra, a hasonló fogykosoknak is.

Adott a tag, aki odajön, és szexet szeretne. Ezt nyíltan kimondja. Nem sütit, nem háromfogásos vacsit, nem pénzt. Szexet.

Engem meg ez annyira nem hoz lázba, szóval csak úgy megyek bele, ha jó sok mindent megcsinál nekem. Ez nem haverság. Ő nem csinálja ezeket meg csak úgy unalmában, ahogy én sem szexelnék vele sehogy, ha hasznom nem lenne.

Miért is vagyok én a hülye? Ő kuncsorgott, ő vállalta be, neki erőfeszítés nálam dolgozni, az én beletett melóm, hogy pár percre szétnyitom a lábam. Ha én fizetek a szexszel, ahogy te látod, hát akkor elég sokat ér ezek szerint.

Ez van, több férfi alázkodik meg és tesz meg mindent egy p.ncusért, mint nő f@rokért, csak támadsz így ezerrel, mert szekunder szégyenérzeted támadt a férfitársaid miatt.

nov. 7. 23:28
 22/26 Eric Griffin ***** válasza:

Csakhogy az elején ezt nem így mondtad. Azt mondtad, a csávó utalgatott erre-arra, de neked nem jön be kimondottan. Aztán így gondoltad, ha megcsinál dolgokat a ház körül akkor lefekszel vele. Tehát adott egy pasi, akivel amúgy nem fekudnél le (saját elmondásod alapján), de ha dolgozik neked a ház körül akkor dugsz vele. Szóval megfizeted a munkáját azzal hogy dugsz vele. De meg is lehet fordítani, a csávó téged meg akar dugni, te alapból nem akarod, de ha kapsz bármi ellenértéket cserébe akkor hagyod. Ezt akárhonnan nézed prostitúció. Persze tudom, annyira 2iq-s vagy, hogy leragadsz annál, hogy nem pénzt kapsz cserébe, szóval téged nem lehet annak nevezni. Buta vagy mint a föld, csak nem veszed észre.

nov. 8. 02:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen 45N
nov. 8. 04:53
 24/26 anonim ***** válasza:

Most azon vitáztok a pasi fizet-e a szexért vagy a nő a munkákért?:D

Egyszerű. Mindkettő fizet.

A nő szexelhetne mással pénzért és a kapott pénzen hívhatna szakit. Illetve a pasi is dolgozhatna máshol és a kapott pénzen vehetne szexet.

nov. 8. 05:03
 25/26 anonim ***** válasza:
18%
8. Legalább élvezted egy kicsit amikor dugott? Szoptad is? Hova élvezett?
nov. 9. 04:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen.
nov. 9. 06:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!