Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Volt már úgy hogy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már úgy hogy pasi felajánlott valamit valamiért és bele mentél?

Figyelt kérdés
Mibe mentle6ws mennyiért?

nov. 6. 22:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
És aranyos vagy, de ki csinál meg egy bojlert szerinted egy sütiért? 😃 ezen meg én égek ki, hogy még mindig ennyien élnek mesevilágban. 😆
nov. 7. 05:46
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

9.

Amit a 8. leírt, az a barátság extrákkal. Nem ugyanaz, mint a műkedvelő délelőttös qrvák.

nov. 7. 05:50
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
Kis lányka ,ő meg szerel neked valamit ,aztán te a testeddel fizetsz neki ,hisz cserébe megdughat ,ergo ugyan olyan mintha pénzt kérnel érte
nov. 7. 05:51
 14/26 A kérdező kommentje:

13as, neked miért fáj ez?!

Szerintem tök normálisan leírta mi hogy van.

Ez egy korrekt dolog. Nem értem mi a felháborodás oka

nov. 7. 06:51
 15/26 Eric Griffin ***** válasza:
27%
8-10-11 te egy ritka agyhalott nő vagy. Senki nem mondta, hogy boijlert sütiért javítanak. Baráti/haveri viszonyból ha a szomszédod ért valamihez, amiben segítni tud és jó fej, akkor megcsinálja csupán azért mert egy kedves gesztus hiszen mégiscsak egymás mellett éltek. Erre hoztam példát hogy ha már te mindenhez is hülye vagy (ami látszik a megnyilvánulásaidból), akkor mik azok az apró dolgok, amikkel tudnád ezt viszonozni fizetség nélkül, kedves gesztusként. A sok szűz meg tapsol neked, fogadoK privátot is írnak. Pont te vagy a legjobb példa miért csak 2-3 évente térek vissza erre az oldalra 1-2 hétig. Elsőre jót nevettem, hogy ennyire buta vagy, de minél többet írsz, annál inkább kiábrándító az egész.
nov. 7. 08:15
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
#4 Ha találsz jó ötletet akkor szólj :D
nov. 7. 08:30
 17/26 anonim ***** válasza:
32%
Én most megyek egy csajhoz lakást festeni úgy néz ki nap végén szexelünk. 😇😊
nov. 7. 09:01
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

De az exemnek csináltam már keritést teraszt meg hasonló dolgokat.

És vagy szexeltünk vagy leszopott mindig este.

Pedig nem voltunk együtt már pár hónapja.

Neki sem volt senkije nekem sem.

Konkrétan nem volt kimondva hogy a szex a fizetség. 🙃

nov. 7. 09:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem nekem ez egyátalan nem fáj,csak kezeljük már a helyen a dolgokat
nov. 7. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

#2:

🤣🤣🤣

nov. 7. 19:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!