Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Volt már úgy hogy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már úgy hogy pasi felajánlott valamit valamiért és bele mentél?

Figyelt kérdés
Mibe mentle6ws mennyiért?

nov. 6. 22:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Igen
nov. 6. 22:32
 2/26 Eric Griffin ***** válasza:
89%
Miért írtad le a wifi jelszót?
nov. 6. 22:34
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
#2 :DDDDDD
nov. 6. 22:37
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Engem úgy érdekelne hogy hogyan lehet egy csajnak felajánlani valamit amibe bele is megy.

Ismertem sok csajt akinek kellett volna a pénz de nyíltan nem mondtam nekik hogy hát kapsz ennyi és ennyi pénze ha ... Tuti elküldtek volna a halál f@szára. Ők meg persze sohasem hozták fel.

nov. 6. 22:38
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
2es ,ez hatalmas 🤣🤣🤣
nov. 6. 22:40
 6/26 A kérdező kommentje:
1es mit ajánlott? Mit kért!
nov. 6. 22:46
 7/26 anonim ***** válasza:
23%
Tobb is volt már. Nem irnam ide le
nov. 6. 22:47
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Voltam, régi ismerős. Egyszer megkérdezte, nem tolakodóan, hogy benne lennék-e ebben-abban.

Nem taszít a fickó, de nem is az esetem, szóval én meg visszakérdeztem, hogy felszereli-e a tükröt a falra, a függönykarnist, meg ilyen pasis dolgokat.

Belement, akkor lefeküdtem vele, aztán megegyeztünk, ha megcsinál ezt-azt a házban, ami nőként nem megy, akkor lesz következő alkalom.

Mással nem csinálnám, de ő ezer éve szomszéd, ilyen otthonos a fíling cserebere, kinek mi kell.

Pénzt nem kérek/fogadok tőle el, az szerintem már nagyon az alja lenne...

nov. 6. 23:45
 9/26 Eric Griffin ***** válasza:
37%

"Pénzt nem kérek/fogadok tőle el, az szerintem már nagyon az alja lenne..."

Ember, te vagy az aki neki fizet szexel 🤣🤣🤣 vagy áthívod, hogy csinálja meg boijlert aztán meg pénzt is kérsz érte? Nem a vízvezeték szerelő fizet neked miután elvégezte a munkát hanem te neki. Ő elvégzi a munkákat otthon, te meg lefekszel vele pénz vagy bármi más ellenérték helyett. Hát ez tényleg nem a legalja, ne aggódj 🤣🤣🤣🤣 igazából kedveskedhetnél neki cserébe néha azzal hogy főzöl neki, vagy sütsz neki, vagy valami szívességet megteszel amikor bevásárolni mész, ezernyi más opciód lehetne. Most kiégtem, már megérte visszajönni erre az oldalra 🤣🤣🤣🤣

nov. 6. 23:57
 10/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem fuss neki mégegyszer... ő kérdezte meg, hogy szexelnék-e vele, mire én mondtam, hogy engem nem izgat, de ha megcsinál nálam dolgokat, akkor néha lefekszek vele. Ő fizet nekem a munkájával, én lazán megvagyok a szexe nélkül. Ha nem csinálná, a dolgok akkor is fel lennének rakva, csak nekem egyedül több erőfeszítés lenne.

Én égek ki az ilyen embereken, akik nem tudnak pár mondatot értelmezni.

nov. 7. 05:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!