Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan élethelyzeti krizisben h nem tuttátok mi a helyes döntés?
Fiatal nő vok és a szexuális életem még csak most van kibontakozóban. volt már pár kalandom és egy tartosabb kapcsim is. Az elmúlt 1 évben viszont olyasmit csinállok amire nem vok büszke és tudom h tök helytelen, de nem tudok leállni vele. Azért nem írom le konkretan mi ez mert nem akarok bajba kerülni , félek hogy törvénybe ütköző.
Szóval arra lennek kivancsi h aki tett már olyat az élete során amiről tudta h helytelen és nem kellene csinálni, hogyan vetett véget neki ha a másik része szeretné tovább csinálni.
Sehogy. . .
Fètis,azaz szaknyelven parafília.El tudod nyomni magadba ha erős vagy,csak kèrdès meddig bírod. Idővel picit módosul,de az "alap" marad. Megtanulsz vele èlni.
Szakember nem tud rajt segíteni,max segít megtanítani kordába tartani.
Hasonló mint a kaja pl. Utálod a tökfőzelèket gyerekkorodba,ráveszed magad,megeszed. De jóízűen soha nem fogod habzsolni.
Èn 46èves vagyok. 10èves korom óta pelenkás. Nagyon gáz,főleg ugye a tarskeresès. Nèha sikerül elnyomni pár èvre,de mindig visszajön. A szakirodalom szerint,vannak emberek akiknèl a parafília 40èves korba elmúlik. Nálam elmaradt,ezèrt jón a beletörődès hogy a társadalom szerint aberált vagyok. Az elmúlt pár èvtizedbe nálam is módosult,de az alap a pelenka maradt sajnos.
Tanuld meg kezelni,elnyomni valahogy. El kell keserítselek,a szexuális èleted sajnos soha nem lesz 100% kielègítő számodra.
Itt majd írják biztos orvos kell. Megpróbálhatod,de sz@rt nem èr èn is vègigcsináltam.
"Fiatal nő vok"
Annyira vagy fiatal nő mint amennyire Orbán fiatal demokrata
Az #1-es hozzászólása nagyon hasznos és tanulságos!
A mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák NEM módosíthatóak! Szélsőséges példa, hogy érthetőbb legyen - egy melegből sem csinálsz soha heterót 1000 óra hipnoterápiával sem.
Egy szakember abban tud segíteni, hogy ha törvénybe ütköző, vagy súlyosan veszélyezteti az egyén egészségét akkor valamennyire megtanít terelni, kontroll alatt tartani. Minden másnál abban segít, hogy elfogadd önmagad, ne szorongj, ne tépődj.
A lényeg: ismerd meg önmagad! S utána fogadd el! A vágyad újra és újra meg újra elő fog jönni, mert nagyon mélyről (a tudatalattidból) gyökerezik. Meg kell tanulnod együtt élni vele, de az életed csak akkor lesz boldog, ha megtalálod hozzá az egyensúlyt önmagadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!