Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kesze kusza élethelyzet , egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kesze kusza élethelyzet , egy fura ismerkedés és végül egy jó döntés ?

Figyelt kérdés

27éves srác vagyok , és még hónapokkal ezelőtt kezdtem el ismerkedni egy lánnyal . Sajnos egy közeli hozzátartozóm tragédiája és az azzal járó dolgok miatt végül nem lett köztünk kapcsolat . Lehet én vagyok tahó de abban az élethelyzetben nem tudtam önmagamat adni és emberi kapcsolatokat építeni . Pár hónappal rá felkerestem a lányt újra és elmagyaráztam neki mindent konkrétan és korrekt módon , azt írta köszöni az őszinteségem és megért teljesen felejtsük el ezt a múlt dolgot .

Majd rá pár órával felhozódott ez a " és ismerkedtél ebben a pár hónapban ? " én írtam h nem , erre ő írta hogy igen de nem fogta meg senki illetve nemrégiben kereste fel egy régi exe és taliztak is de nem híve ennek a melegítsük fel a káposztát dolognak viszont nem akar 2 vasat sem a tűzben tartani tehát majd meglátjuk mi lesz . Végül azzal záródott a beszélgetés azon része , hogy nyilván okkal lett vége ezért is akar adni egy esélyt a mi talinknak is . Napi szinten dumálunk a héten már össze is futnánk viszont mivel futottam már bele elég sok ilyen esetbe ,( hogy úgymond belekeveredtem egy háromszögbe és általában itt az ex nyer ) ezért megírtam neki hogy én teljes mértékben támogatom a talit és tudja ő is hogy tetszik és nagyon kedvelem viszont ha az ex felé húz a szíve akkor szerintem mindenekelőtt úgy menjünk ebbe bele hogy tegyük tisztába mi a szitu , mert én nem akarok úgy versenyezni senkivel hogy élből hátrányból indulok. Valószínűleg vagy nagyon elcsesztem a dolgot , vagy pedig azt látja rajtam hogy határozott vagyok e téren .

Ti hogy látjátok ? Tuskó módra viselkedtem vagy jól cselekedtem ?

2021. nov. 8. 07:50
A kérdező szavazást indított:
Jól cselekedtél , határozottan kijelentetted hogy nem akarsz játszmázást .
Jól cselekedtél de valószínűleg a nő egy ilyen helyzet után végképp nem téged választ .
Rossz döntést hoztál , bele kell menni ebbe a helyzetbe és majd lesz valami .
Rossz döntést hoztál mert sugallod felé hogy nem bízol meg benne teljesen
Hagyd a francba a csajt és ha akar majd felkeres téged .
22 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem voltal tusko, legfeljebb sarokbaszoritva erzi magat.
2021. nov. 8. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, elmondtad őszintén, neked mi fér bele és mi nem. Innentől nála a labda.
2021. nov. 8. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Miből gondolod, hogy elrontottad??? A legjobbat mondtad, amit csak lehetett.
2021. nov. 9. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt is finoman elmondanám,ha te leszel a befutó,h az exével szakitsa meg a kapcsolatot.Veszélyesek az ilyen exek.
2021. nov. 9. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat !

Az ex kilépett a képből mert a csaj szerint úgy viselkedett mint régen és már egyből számon akarta kérni holott nem voltak együtt sem így pattintotta.

Azóta nálunk megvolt az első randi 3,5 órát töltöttünk együtt , úgy beszéltük meg lesz második alkalom is . Messengeren beszélgetünk mellette napi szinten de sem ő sem én nem visszük ezt túlzásba , eleve rákfenéje szerintem a mai társadalomnak az internetes pötyögés és az arra való ráfüggés .

2021. nov. 13. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!