Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy ferfi aki 43 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ferfi aki 43 eves nos En 21 vagyok Eddig 1 parkapcsolatom volt amibe szex is volt de nem voltunk sokaig egyutt evekig nem tudtam massal szexelni az eletembe megjelent a 43 eves ferfi aki a fonokom es be probalkozott 3 honapig majd 1 evig ?

Figyelt kérdés
Nem is talalkoztunk ujbol nala dolgozom es ugy kezel mint ha egyutt lennek feltekenykedik nyilvanosan igazabol kedvelem de a buszkesegem nem engedi h szeretoje legyek egyebkent is szex teren nincs sok tapasztalatom felek h csak ki akarna használni mit tegyek?
nov. 3. 23:21
 1/4 steven95 ***** válasza:
100%
Nős! A főnököd! Van még pár férfi aki szeretet adhat neked, sőt rajta kívül csak olyan van, de előbb neked kell ezt a lehetőséged megnyitnod, azzal hogy magad mögött hagyod ezt a helyzetet. Fog téged szeretgetni más, ne hibázz azzal hogy "most nincs jobb"," meg ha ő nem akkor úgyse fog senki", dehogynem. A szexéhséged meg győzd le, azzal legyél aki nem tud irányítani, ne azzal aki épp ezt használja ki a jelek szerint.
nov. 3. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mit akar, elvenni feleségül? 😄 "féltékenykedik" tehát nem csak - kihasználva a hatalmi pozícióját - ész nélkül nyomul, de még parancsolgat is közben. Otthagynám az ilyen munkahelyet a f.szkalap fickóval együtt.
nov. 4. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Válts munkahelyet! Ebből nem fogsz jól kijönni. Ha belemesz sérülni fogsz, ha nem akkor pedig kicsinál. Vagyis ugyis sérülni fogsz.
nov. 4. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van kiabrándultam egy nap alatt belőle egy f@szfej.
nov. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!