Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynál egyetlen fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynál egyetlen fiú haverja sem próbálkozik be soha, annak csak az lehet az oka, hogy ronda?

Figyelt kérdés

Mindenki válaszát szívesen fogadom, de főleg a fiúké, férfiaké lenne az érdekes. Ti milyen lánnyal/nővel viselkedtek egyértelműen csak barátként? Mindenféle szexuális utalgatás (akár csak poén szintjén), flört, túlzott szeretetkinyilvánítás NÉLKÜL. Lényegében úgy, mintha veletek azonos nemű lenne.

Ha ilyenek vagytok vele, az azt jelenti, hogy tényleg nem dugnátok meg/jönnétek vele össze? Vagy szimplán azt, hogy tiszteletben tartjátok? Csak egy csúnya nőre tudtok őszintén barátként tekinteni?

2022. ápr. 26. 02:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Középiskolás osztálytársam, inkább utána barátkoztunk össze. Nem csúnya, de nem az esetem és a stílusa sem tetszik. Nagyon távol áll a világképe, de intelligens, érdekes. Focizik amúgy fiúkkal (de nem velem).
2022. ápr. 26. 05:19
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Van olyan lány barátom, 10+ éve ismerem, nagyon odavoltam érte időnként, tököm se tudja hányszor kivertem rá és mégse próbálkoztam meg vele soha, flört se volt, semmi. Fene tudja, miért, így alakult. (Most meg már kevésbé is tetszik, amióta lefogyott és fele akkora lett a feneke:))
2022. ápr. 26. 06:17
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem az a fő oka, hanem a természete. Na meg az is lehet, hogy próbálkoznak nálad, csak nem azok, akik elég jól néznek ki ahhoz, hogy észrevedd őket.
2022. ápr. 26. 08:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván azért voltak a barátaim, mert nem tudtam a létezésükről sem.
2022. ápr. 26. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
A külső egy dolog! De nagyon sokat számít a viselkedés is! Hogyan viszonyulsz a pasikhoz, mennyire vagy nyitott ismerkedésre vagy inkább nehezen barátkozol? f.
2022. ápr. 26. 15:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindig nehezen barátkozós voltam viszonylag, de attól még engedtem magamhoz közel embereket, fiúkat is. Igaz, csábos, haját csavargató, minden poénon vihogó típus nem vagyok, lehet, ez sem segít a helyzeten. Egyébként a legtöbb esetben nem bántam, hogy nem mozdulnak rám, talán egy vagy kettő olyan fiú barátom/haverom volt, aki tetszett, a többségükre én sem tekintettem potenciális partnerként. Csak azért ejtett gondolkodóba a kérdés, mert az általános női tapasztalat (mások elmondása alapján) az, hogy nem lehet kedvesnek se lenni a férfiakkal, mert léptek-nyomon meg akarják dugni az összes nem vállalhatatlanul kinéző nőt, szóval akkor ezek szerint taszító lehetek, mert ha a természetemmel lenne a baj, valószínűleg nem jönnék ki jól velük.
2022. ápr. 26. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
#6! Látatlanul erre lehetetlenség válaszolni!
2022. ápr. 26. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Soha egyetlen nő barátomnál sem próbálkoztam be egy dugásra. Ha a barátom, akkor szeretem, és nem akarom elveszíteni a barátságát. Olyan volt, hogy mivel valóban szerelmes lettem, és nem simán csak megdugni akartam őt, ezért szerelmet vallottam.
2022. ápr. 27. 05:03
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Szexbomba barátnőmmel 10 évig barátkoztunk, a világon mindent megbeszélünk, aludtunk együtt, de soha nem közeledtünk egymáshoz.

Egyszer aztán szóvá tette, hogy talán nem tetszik nekem, hogy rá sem mozdulok? Azonnal bedobtam az ágyba, és egymáséi lettünk.

Ezután is jókat dumáltunk, és néha jókat dugtunk, de soha nem jártunk együtt, neki is voltak szerelmei, nekem is.

2022. ápr. 27. 05:15
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, mert én nem tartok nő barátokat. Vagy kapcsolat, vagy semmi. Kicsit egybites vagyok etéren, nagyjából ennyi a magyarázatom, de talán érthető ez részemről, elvégre így lettünk megalkotva.
2022. ápr. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!