Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik itt a szexuális rovatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt a szexuális rovatban aktívak vagytok: Hány évesek, milyen neműek vagytok és miért?

Figyelt kérdés
Egy kis közvéleménykutatás.
nov. 1. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
20+ vagyok, trollkodni járok ide
nov. 1. 12:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 35 éves nős férfi vagyok. Talán csak nosztalgiázni járok fel.
nov. 1. 13:02
 13/22 anonim ***** válasza:

29f

Izgatni magam járok ide

nov. 1. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
18L vagyok. Néha kérdezek, de nem sokszor. Van amikor jókat nevetek
nov. 1. 15:13
 15/22 anonim ***** válasza:
46 éves férfi vagyok. Érdekel, mire kíváncsiak itt az emberek. Szoktam válaszolni, kérdezni alig. Van, hogy kifejezetten mulattat is az ittlét, de van, hogy privátban kivesézünk egy-egy témát kérdezőkkel, hozzászólókkal.
nov. 1. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
20L olvasgatni valaszolgatni jarok ide
nov. 1. 19:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Keresek egy klassz csajt. Biztos akadni fog, mert volt már rá példa. Nem akarok én párkapcsolatosdizni, csak hogy boldoggá tegyük egymást. Simi, szex meg minden
nov. 1. 19:38
 18/22 anonim ***** válasza:
24 éves pasi vagyok. Azért járok ide, hogy éreztesse velem, hogy milyen is lehetne az élet. Nagyon mérgező kapcsolatban élek, nulla szexszel. És próbálok választ találni arra, hogy mit csináljak, hogy belém szeressen az a nálam 13 évvel idősebb nő akit szeretek.
nov. 2. 07:59
 19/22 anonim ***** válasza:
17. Ha itt gondolod hogy keresel egy klasz csajt itt ne keress. Látod sok csaj komentelt ide de nem azért vannak itt. Sokan kényesek bunkó valogatosak plusz van aki vissza se ir hiaba akarják szépen a férfiak még se erdekli őket sajnos. Sokszor rosszabbak mint a férfiak és el utasítóbbak..
nov. 2. 08:06
 20/22 Laylah ***** válasza:
70%
34 vagyok, nő. Nem tudom, minek vagyok itt, néha válaszolok, pontozgatok, botránkozok. Alkalomadtán szokott lenni egy-egy érdekes kérdés is, amit a figyeltek közé dobok, mert érdekel, hová fut ki, vagy mi a helyes válasz. Valószínűleg csak az ADHD-m miatt nézem a kategóriát, itt mindig pörögnek a kérdések, mindig van egy-egy új, és ez, plusz a munka és a Reddit együttesen kielégítik a fura agyam dopamin-igényét.
nov. 4. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!