Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt a szexuális rovatban aktívak vagytok: Hány évesek, milyen neműek vagytok és miért?
Figyelt kérdés
Egy kis közvéleménykutatás.nov. 1. 11:13
1/22 anonim válasza:
27N vagyok, unaloműzőnek jövök ide olvasgatni, válaszolni.
2/22 anonim válasza:
Az itt létem oka: olvasgatni, néha válaszolok (ha tudok érdemlegeset), akkor jövök, ha sok a szabadidőm. Itt jövök rá, hogy teljesen normális életet élek
37/N
3/22 anonim válasza:
27 éves férfi vagyok és elsősorban azért vagyok itt, mert meg szeretném tudni, hogy az édeshármasnak milyen hatásai vannak a házasságra.
4/22 Palcsi71 válasza:
50 es pasi vagyok. Sokszor jót mosolygok egy két kérdésen, és szeretek beszélgetni is,ha úgy adódik.
5/22 anonim válasza:
28F, szingli lettem és ezzel terelem el a figyelmem. Nem csak ezt a rovatot olvasgatom.
6/22 anonim válasza:
35 éves cisznemű hetero ferfi vagyok. Azért, mert ekként születtem.
7/22 anonim válasza:
Mert érdekel a szex az érzékiség, na meg a sok "okos" válasz is. 64F
9/22 anonim válasza:
Jaa hogy úgy miért. Na hát szeretek segíteni, és szeretem az elismerést meg a figyelmet. Ezért írogatok. Kérdezni is szoktam.
Aztán ha úgy alakul, hogy egy szimpatikus csaj szívesen talalkozna velem az se baj. Már majdnem egy éve nem volt semmi
#6 vagyok
10/22 anonim válasza:
Olvasni,szexről beszélgetni, bár utóbbira nem adódik partner, talán a koromból adódóan,mert 52 éves ffi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!