Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexualitás rovatban ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitás rovatban ti lepontozzátok a normális válaszokat és fel a legnagyobb ostobaságokat?

Figyelt kérdés

Minden nap 12 orgazmust igényelek, különben megőrülök. Legjobb

Szerintem idegennel használj gumit! Baromság

2023. júl. 25. 03:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, lepontozok mindig mindenkit.
Igen, trollkodásból pontozom le a normális válaszokat.
Igen, full idióta vagyok, elhiszem a legnagyobb baromságokat is, ezért.
Néha mellényomok.
Nem, normálisnak tartom magam.
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
A normális válaszokat nem szoktam lepontozni.
2023. júl. 25. 06:24
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Én azt vettem itt észre, hogy hiába a kérdésre válaszolsz, elmondod vagy megosztod a véleményed, mindegy az hogy normálisan válaszolsz-e, ha valaki azzal nem ért egyet, akkor is lepontoz.

Sokszor volt olyan, hogy válaszoltam, és azért lettem lepontozva mert nem azt írtam amit mindenki látni akart, hiába a kérdésre válaszoltam.

2023. júl. 25. 06:32
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Így van, ahogy a 2-es mondja. A pontozás nem hasznosság, hanem egyetértés alapon megy. Ez egy lájk/diszlájk funkció csak. A dolgot tovább rontja, hogy ha olyan válaszokat húzol le vagy fel, amelyek eleve rosszak vagy jók, akkor azért jutalmazva vagy. Ha pl 10 idióta felpontoz egy rossz választ, soha nem jön 80% feletti értékelőtől lehúzás; vica versa a lepontozott válaszokra sem jön magas százalékú felpontozás. Emiatt a válaszok szükségszerűen giccsesek, a viták meg szélsőségesek lesznek.

Régebben én is 80% felett voltam, de gyakran éreztem azt, hogy nem írhatom le a frankót. Mióta azt írom, amit gondolok, ez lement 70 köré.

2023. júl. 25. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem nagyon pontozok. Akkor szoktam csak, ha valaki ugyan azt írja le amit én szerettem volna vagy valaki tényleg ordénálé nagy ökörséget ír le.

Engem rendszeresen leszoktak, de érthető okból, mivel kint van a nevem és már sok emberben keltettem nem tetszést. De nincs ezzel baj.. ettől még az életem nem lesz jobb vagy rosszabb.

2023. júl. 25. 07:18
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
#4 Ugyanmár Buri, szeretünk! Csak írj kevesebb geil fąszságot, és még jobb arc leszel!
2023. júl. 25. 08:47
 6/6 GFman ***** válasza:
44%
#4 Amúgy tényleg rendszeresen látni a neved, és elismerem nem mindig értettem a hozzászólásoddal egyet. De azért,mert a másiknak más véleménye van az nem jelenti azt,hogy az egy baromság.Lehet benne olyan amire a kérdező vagy egy másik válaszoló nem is gondolt.Csak a nagyon idiótákat, meg a szándékosan barmokat pontozom le.
2023. júl. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!