Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy visszafogott nő sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy visszafogott nő sokat gondol a szexre, az valamilyen módon átjön a környezetében lévő férfiaknak?

Figyelt kérdés

Tehát sokat gondol a szexre, lenne is hozzá kedve, de ezt leszámítva visszafogottan öltözik és viselkedik. Nem adja ennek külsőleg jelét.

Ettől még a belső bizsergése átjön a környezetének? Érződik a szexuális energia? Vagy ez hülyeség?

okt. 27. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ez hülyeség.
okt. 27. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is hülyeség. Engem akkor környékeztek meg a legtöbben, hogy biztos benne lennék alkalmi szexben, amikor szó szerint azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy aszexuális vagyok.

Amikor azt mondják, hogy érződik rajtad a szexuális energia, az általában blöff. A férfiak szeretik azt hinni, hogy minden nő szexéhes, ezért elhitetik magukkal.

Amikor ténylegesen vonzódtam valakihez, de az nem volt viszonzott, azok a férfiak sose vették észre rajtam, mert nem is gondoltak rám úgy.

okt. 27. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy igen. De akkoriban borzasztóan kiéhezett voltam és még szép is. Most már 46 éves vagyok és beletörődtem, hogy minden vonzó férfi foglalt körülöttem, semmi értelme spannolni magamban ezeket a vágyakat. Lenne most is olyan, akire rámásznék, de ez már nem ugyanaz, mint amikor időnként meg is tettem. Teljesen elzárkózom mindenkitől, aki tetszik.
okt. 27. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen és a nyomulás taszítja őket.

A férfiak nem tisztelik a könnyű prédájú nőket.

okt. 27. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
A szexuális energia igen is érezhető, kisugárzik. Más kérdés, hogy van-e rá fogadó fél...
okt. 27. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

"A férfiak nem tisztelik a könnyű prédájú nőket."

. Én igen.

okt. 27. 17:52
 7/7 cinderella_ ***** válasza:
Akkor bajban is lennék. 🤭🔥
okt. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!