Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy visszafogott nő sokat gondol a szexre, az valamilyen módon átjön a környezetében lévő férfiaknak?
Tehát sokat gondol a szexre, lenne is hozzá kedve, de ezt leszámítva visszafogottan öltözik és viselkedik. Nem adja ennek külsőleg jelét.
Ettől még a belső bizsergése átjön a környezetének? Érződik a szexuális energia? Vagy ez hülyeség?
Szerintem is hülyeség. Engem akkor környékeztek meg a legtöbben, hogy biztos benne lennék alkalmi szexben, amikor szó szerint azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy aszexuális vagyok.
Amikor azt mondják, hogy érződik rajtad a szexuális energia, az általában blöff. A férfiak szeretik azt hinni, hogy minden nő szexéhes, ezért elhitetik magukkal.
Amikor ténylegesen vonzódtam valakihez, de az nem volt viszonzott, azok a férfiak sose vették észre rajtam, mert nem is gondoltak rám úgy.
Igen és a nyomulás taszítja őket.
A férfiak nem tisztelik a könnyű prédájú nőket.
"A férfiak nem tisztelik a könnyű prédájú nőket."
. Én igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!