Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észreveszi egy nő, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észreveszi egy nő, ha a harisnyája "véletlenül" foltos lesz, amíg nincs otthon?

Figyelt kérdés

okt. 24. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10 válaszoló! Nekem levágná a farkam, ha ráverném a harisnyájára.
okt. 27. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

11 es

Egy harisnya miatt?

Miért? Az egy pótolható ruhadarab.

okt. 27. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Pótolható persze, de fizesse ki az aki tönkreteszi. Nem csak olcsó harisnyák vannak, szerintem kevesen örülnek ha ilyen felesleges dologgal teszi valaki tönkre.
okt. 27. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Én nem igen venném észre mert az üllepét sohsem nézem..27N
okt. 27. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet kimosni? (nem próbáltam még)

amúgy persze, nyilván vennék neki egy másikat, ha már ennyi eszem volt

okt. 29. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Persze, minden féle képpen. Ha friss a dolog akkor is, mert nyirkos és hideg utána. Ha meg már nem friss, akkor meg pláne, mert akkor beleszárad, és "tépőzáras" (🤣🤣🤣) lesz. Viszont, nem kell észre vennie, mert a harisnya könnyen mosható kézzel is (sőt, azt mondják az okosok, h egyébként is kézzel kéne mosni) szóval, ha balesetes lesz, csak mosd ki a lábfejét. Illetve az is sokat árnyal a helyzeten, hogyha nem a tiszta harisnyái között keresgélsz, hanem mondjuk a szennyesben. Az azért teljesen más női szemmel nézve is, h a szennyes harisnya (ami amúgy is a mosásba menne) lesz olyan, vagy pedig egy tiszta. Illetve, az is egy járható út lehet, ha megkéred, hogy az elhasznált harisnyáit ne dobja ki, hanem adja neked. Nőként az a véleményem, h jobb ezt a dolgot szemtől szembe intézni, mert ha sunyiban teszed, akkor sokkal rosszabb és kínosabb.

35/n

dec. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!