Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiket már érintett a dolog, nálatok milyen volt a szex terhesség alatt? Jobban, esetleg kevésbé kívántátok, és meddig volt kényelmes? F/30
Első gyereknél kb havi egy volt, vagy annyi sem.. Volt előtte egy vetélésem így féltünk mindketten. Szülés után kb 3 hónap kellett hogy merjek szexelni. 1,5 év mire visszarázódtunk a régi kerékvágásba.
Második gyereknél sztem 30. hétig voltunk együtt gyakrabban mint az első terhesség alatt, de nem vittük túlzásba. Szülés után sztem 8-10 hetet vártunk. Viszont olyan rettentő érzékeny lettem hogy hipp hopp orgazmusom lett, és mindig miattam kellett megallni szex közben, hogy ne menjek el hamar...
Most harmadik gyereknél... pfff... minden másnap szexelünk. Úgy hogy a 15 év alatt soha nem volt ilyen gyakoriság.. heti 2 szokott lenni. A terhességem második trimeszterében jött ez a szexmánia. Most vagyok a 28 hétben. Viszont kezd zavarni a pocakom :( mármint látványra engem. Nem értem magam szexisnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!