Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha alkalmit keresnétek, milyen férfival csinálnátok?
Figyelt kérdés
-Magasság
-testalkat
-haj/szem szín,
-péniszméret
okt. 19. 15:31
1/8 anonim válasza:
170 felett, barna haj, szem, izmos, szálkás, 15 centi felett.
2/8 anonim válasza:
Előzővel egyetértek, csak a haj, szemszín mindegy.
3/8 anonim válasza:
Csak akkor ha egy éjszakást keresnék, alapvetően nekem nem ezek a fontosak:
-185-190 feletti magasság (szeretnék egyszer egy magas pasival lenni)
-izmos
-ne kopaszodjon
-haj és a szem az mindegy
4/8 anonim válasza:
170-180cm
Izmos
Barna haj, kék szem
15-18cm
5/8 lizzi77 válasza:
Alapból:
-180 minimum,mert én is magas vagyok
-Izmos,kis pocakkal
-Mindegy
-14-15 cm elég
Ehhez képest teljesen rá vagyok indulva a volt főnökömre,aki talán van olyan magas, mint én,de inkább 1-2 cm-el alacsonyabb,sportos alkat,barna szemű ,hatalmas szempillákkal😍,és sajnos nem tudom ,mekkora van neki,de az sem érdekelne,ha csak 12...
6/8 anonim válasza:
Minden más paraméter számomra lényegtelen, csak a farka legyen legalább 20 cm hosszú.
7/8 anonim válasza:
Nekem szép vastag, és nagyon bele ültetnék már valakit ;)
8/8 anonim válasza:
181cm
Átlagos testem
Sötét szőke, kék szemem
16,5cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!