Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy abortusz után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy abortusz után ha orgazmusom van, az fáj? 4 hét telt el

Figyelt kérdés
ma 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Igen. Végülis összetörnek belülről.
ma 14:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem jókedvemből volt, hidd el
ma 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Én sem rosszindulatból írtam. Nekem is volt abortuszom, a baba megállt a fejlődésben. 1es.
ma 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Én úgy tudom, hogy abortusz után is 6 hetet kell várni a szexszel, mint szülés után, mert ugyanúgy kell a gyógyulási és regenerálódási idő. Simán lehet, hogy fáj, ha idejekorán csinálod. Az orgazmus méhösszehúzódásokat generál, ha még nem gyógyultál meg belül rendesen, akkor az okozhat problémákat.

(Nem egészen ide tartozik, de az ilyen esetek mindig megmutatják, miért volt jó, hogy annó a zsidó vallásban úgy hozták a szabályokat, hogy havi vérzés és szülés után x ideig nem érhet a férj az asszonyhoz, amíg az nem végez el egy rituális fürdőt. Az védte a nőket az ilyesmi esetektől. Ha sokat olvasgat ebben a kategóriában az ember, megérti, hogy sok nő miért ragaszkodik a betartásához még mindig és vállalja ezzel együtt az összes többi szabályt is.)

ma 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez legyen a legnagyobb problémád. 6 hétig szexelni sem lehet a méhösszehúzódás miatt 🤦
ma 15:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy elsősorban a fertőzésveszély miatt nem szabad szeretkezni, és nem is teszek ilyet. Egyszerűen valamitől iszonyú érzékeny lettem mindenre, és van hogy kb a semmitől ( pl hozzámér a ruha ) lesz orgazmusom bármennyire is hülyén hangzik.

És utolsó hidd el van bőven problémám az életben, és ahogy írtam nem jókedvemből került erre sor. 2 hétig emberhez nem szóltam utána.

ma 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyent se hallottam még, hogy abortusz után érzékenység növekszik. Ellenkezöjéröl igen. Spontán vagy müvi volt? Mikor érezted ezt a jelenséget elöször? Mikor mész legközelebb dokihoz? (Priviben is irhatod!)
ma 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!