Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tánc a szex előszobája ?
Figyelt kérdés
Igaz ez a mondás ?okt. 18. 14:10
1/8 anonim válasza:
Attól függ, de általában ha tetszik nekem egy pasi akkor már tancolas közben is igyekszem bebizonyítani neki h ő kell nekem :)
2/8 anonim válasza:
Lehet. De amúgy a tánc az tánc. Csak mert vkivel táncolsz, nem akarsz dugni vele. De ha vki vonzódsz s vele akarsz lenni, akkor igen, a szex előszobája
3/8 anonim válasza:
Az előjáték a szex előszobája.
Bár tánc közben meg nem engedsz magadhoz közel olyant, aki nem tetszik.
4/8 anonim válasza:
Közel sem.
Ha mégis, nem kell hozzá tánc sem.
6/8 anonim válasza:
Ezt nem tudom hol hallottad, de biztos nem volt százas, aki mondta.
Mi köze a táncnak a szexhez? Pl mondj már egy jelenetet, amiben pl palotást táncolnak és utána mennek ba…ni!
Én nagyon sokat járok táncolni, főként west coast swinget, de nagyon sokféle szalontáncot ismerek, és mindig tanulok valami újat. Ilyen közösségbe is járok, de még soha az életben nem izgultam fel egy partneremtől sem. Pedig akadtak még külföldi, szép feszes fenekű hapsik is a felhozatalban
7/8 anonim válasza:
A szexnek nagyon sok különbözö elöszobája van. Ezek közül egy a tánc is lehet. Személye válogatja!!
8/8 anonim válasza:
Nem, maximum akiknél a kultúra hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!