Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger macska kérdése:
Baratnőm nem elégülhet ki?
Figyelt kérdés
Na szóval észreveszem hogy mikor ágyban vagyunk és utána végzünk akkor nem beszél annyit amennyit szokott olyan mintha haragudna, mikor berakom neki és minnél gyorsabban csinálom annál jobban nyög és szól hogy ő elment utána én is elmegyek mert megvárom hogy előbb ő menjen elokt. 17. 14:03
1/7 anonim válasza:
Vagy pont az ellenkezője. Kielégült, és utána kicsit piheg
2/7 A kérdező kommentje:
De mikor elmegy és utána ujjazom vagy valami akkor észreveszem hogy nem élvezi már és a szeme könnyes szokott neki lenni ha ki is van festve az is összefoly a szemén a festék
okt. 17. 14:05
3/7 anonim válasza:
Nem lehet az hogy valami faj neki?Nem beszeltel vele errol?Ebben csak o tudna valaszt adni mert vele tortennek a dolgok,mi csak talalgatni tudunk
4/7 anonim válasza:
Ilyen esetben ha olyan érzésed van mintha haragudna vagy nem kommunikál annyit mint régebben akkor...na szóval a vége felé jártok de lehet fejben ő már nem "melletted" van. Nem egy lánnyal beszélgettem aki bevallása szerint szex után elkezdett könnyezni, kivétel nélkül azért sírtak mert már nem szerették azt a partnerüket, legalábbis elmondásuk alapján. Mivel én nem a szexpartnerül voltam azt gondolom igazat mondtak.
5/7 anonim válasza:
De ha elélvezett, akkor NE kezdd el ujjazni!!!!
Én nem bírom, ha élvezés után maszatol ott egy pasi. Érzékeny lesz és még fájhat is.
Mellesleg ha van szád, megkérdezhetnéd tőle is, hogy minden rendben van-e
6/7 anonim válasza:
A legtöbb nőnek nem tetszik, ha kielégülés után abajgatjak, én ezt tapasztaltam.
Talán ő is ilyen.
7/7 anonim válasza:
" berakom neki és minnél gyorsabban csinálom "
Mert csak reszeled ész nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!