Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a szabadidőm nagy része masztizás?
Kis idétlen recska gyerek .
De hogy ezzel te itt dicsekedsz is, ettől meg szellemi fogyatékos is vagy.
A fizikai kielégülés nem mindenkinek elég, van akinek az a szellemi/érzelmi kielégülés is kell amit csak egy partner adhat meg. (pl. én is ilyen vagyok).
Ilyenkor hiába élvezel el, az se számít ha az orgazmus intenzív volt, féllábas, hiányos és üres a történet partner nélkül - és tévesen azt hiszed, hogy majd az újabb maszti vagy hosszabb maszti megoldja, de nem. Aztán másnap megint, stb.
Ha van barátnő ha nincs. Ez bizony elég szánalmas, főleg ha van barátnő. Volt egy pasim akinek kb egész nap állt a farka... Ahogy hazaért az egyetemről, dobta le a gatyáját és nyomta a számba. Aztán belém. Ilyenkor legalább két órán át dugott folyamatosan, rengeteg síkosítót használtunk. Miután elélvezett bennem, pucéran maradtunk, ő spermás farokkal, belőlem folyt a cucc, és csináltuk a dolgunkat. Mondjuk nem sokáig, általában fél órán belül újra állt neki és jött dugni. Ez már csak egy fél óra volt általában mert megéheztünk, vacsi készítés, kajálás pucéran, a végére állt a farka és még kaja volt a szájában de már ültem bele vagy ő rakott fel az asztalra és nyomta belém. Utána közös fürcsi, dugás a zuhany alatt, vizesen ki a nappaliba és dugás a kanapén. Utána kiterültünk, telefonozás/filmezés/dumcsizás, de még este biztos hogy dugtunk. Éjszaka is gyakran ébredtem arra, hogy a farka megjelenik valamelyik testnyílásomban néha a számban, de többnyire kiskifli-nagykifliben dugni kezdett, általában egy gyors döngetéssel belémélvezett és úgy maradt, mire a farka kicsúszott belőlem, már aludt.
Szóval a nagy étvágy fárasztó tud lenni, de ha összehangolódik a pár akkor egy igazi kéjutazás ennyit dugni! Egyszerűen imádtam! Azóta sem találtam ilyen pasit sajna...
Jah, a lényeg a végéről lemaradt: Kérdező, te baromi szánalmas vagy! 😄
6os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!