Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ekkora cicikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ekkora cicikkel aludni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettünk felcsatolhatós műmellet, C-s méret.

Felvettem és kipróbáltam milyen. Elég menő, hogy lenéztem és puha ciciket láttam és fogdostam. Nagyon jó! Viszont feltűnt, hogy fél óra múlva húzott előre (kb. két kiló az egész cucc) és éreztem a hátam, meg a nyakam. Aztán a TV előtt elaldutam és éjjel arra keltem, hogy össze-vissza el van nyomva mindenem, konkrétan, mintha agyonütöttek volna! Ma meg recseg-ropog mindenem! Mindez két kiló műmell miatt! Hogy a francba tudtok létezni mellekkel? Meg aludni, oldalra fordulni, előre hajolni?! Jézusom! Lehúz a súly. Lányok?!

okt. 14. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hozza vannak szokva, nem csak 2 oraja vannak melleik
okt. 14. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egész napos hát fájás hason alvás nincs. Nem épp kellemes sokszor. D kosár 29n
okt. 14. 16:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Micsoda?? Állandóan fáj a hátad?
okt. 14. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem E kosaras és megy minden. Lehet a kondi hiánya. Vagy ahogy az előttem szóló írta nem 2 órája vannak melleim.
okt. 14. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A hölgyek édes terhei. Rendszeres edzéssel gond nélkül még nagyobb méretek se jelentenek problémát.
okt. 15. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!