Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon “magára veszi”, ha időnként nincs orgazmusom. Hogy oldanátok meg a helyzetet?
Szia!
Nálunk is volt ez így, én is szerettem volna, ha minden alkalommal elmegy a párom, hiszen így éreztem teljesnek az együttlétet.
Frusztrációt okozott is nálam, de meg tudtuk beszélni, és idővel rájöttem, hogy ezen nem szabad pattognom, ha jól érzi magát velem a párom.
Legyél türelemmel vele, próbáld meg "utójátékkal" is megnyugtatni, hogy érezze, nem azon múlott, hogy ő valamit rosszul csinált volna...nekünk férfiaknak ez nagyon fontos, hogy a párunk is kiteljesedjen, kielégüljön.
Sok sikert, fel a fejjel!
32/F
Bakker pr.stiknál alap ez hogy állandoan nyögni kell meg a pasit fényezni dicsérni mert csak akkor elégedett az ügyfél.
Sok csaj is játsza magát az ágyban kapcsolatmehtartás miatt mert ha jön egy olyan aki 5 perc alatt "élvez", le is lécel a pasi egybol.
Mondjuk béküljön ki az egójával.
Másrészt pedig, lehet, az is gond, hogy minden nap csináljátok. Lehet, hogy jobb lenne a mennyiség helyett a minőségre menni.
Én is el tudok élvezni minden nap, ha kell, de ha kimarad 1-2 nap, akkor nagyobbat szól.
Ez a "minden nap" olyan kicsit kényszeres, szerinten hosszabb távon egyre kevésbé fog működni.
5. Teljesen egyetértek! Én régen azt hittem mekkora a libidóm, aztán minden nap nyomtuk. Nem is kellett sok idő, kezdtünk távolodni egymástól pont a szex miatt. Kényszeressé vált, az orgazmusok elmaradtak. A heti 2-3 a legjobb nálunk, de ha csak 1 van, az is maximálisan jó tud lenni. Fáradság, stressz, napi lefáradás, a nem megfelelő hangulat teljesen szét tudja cseszni, sőt gyakorlatilag az ilyen körülmények közötti szex inkább romboló.
Ha ma vagy holnap vagy holnapután nincs meg az a vágy, hangulat, életerő stb., akkor elfogadjuk hogy csak alvás lesz.
Jaj, kb leírtad az exem...
Isten mentsen az ilyentől.
A párom nem csinálja ezt.
Csiklóorgazmusom mindig van, szex által nem mindig sikerül nekem se, de nem feszülünk rá, addig úgyse kezdjük el, míg másképp nem mentem el.
Az exemtől megkaptam, hogy leromboltam az évek alatt felépített önbizalmát, mert előttem mindig mindegyik nő elélvezett.
Mikor megkérdeztem, honnan tudja, nem csak megjátszották... Na, az olaj volt a tűzre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!