Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelhetném ezt a helyzetet? Nem tudok ki igazodni rajta.
Figyelt kérdés
Az egyik haverom, akit ismerek egy ideje kezd nekem fura lenni. Sokat beszélgetünk, de mindig ügyesen kitér a lányok témánál vagy lazán rávágja , hogy a lányok csak meg...ni jók, kvák, vagy egyéb hasonló. Ha a meleg téma szóba kerül köpköd, homofób nézeteket vall. Egy kissé erőszakos, de magas intelligenciájú, férfias fiúról beszélünk. Viszont van hogy egésznap agreszzív velem, aztán nap végén amikor megyünk haza a suliból úgy néz rám, tudjátok mint aki ott helyben lekapna, aztán röhög egyet. Nem néz ki melegnek, így sem vagyok benne biztos hogy jogosan feltételezem ezt. Különben is állítása szerint gázkamrába tenné az összes, bzit.Viszont, ma amikor azt mondta mosdóba megy, láttam egy fiúval, ölelkezni, és nem tűnt baráti ölelésnek, aztán ő elrohant a fiú meg ment a másik irányba. Ez a fiú az évfolyamtársunk de ő is hasonlóan viselkedik mint a haverom. Sosem látni őket, együtt, köszönni se szoktak egymásnak, sőt már miért szeretne olyasvalakit aki miatt beírást is kapott, verekedés okából tavaly? Tudom hogy ezek nem olyan nagy okok, de amikor megszorítja a kezem úgy néz rám mint aki lekap megijedek kissé. Nem igazán, értem őt mostanság egyre zárkózottabb. Eltűnöget, nem jön ki délutánként . Mit kezdhetnék vele? Szerintetek beszéljek vele ? Mikor egyszer szóba került a téma kinevetett, hogy ő aztán a p nát szereti nem a fszt. Én meg nem tudok ezzel mit kezdeni, valaki tapasztalatok mit csináljak, áskálódni meg rossz, nem akarok rossz baratnak tunni.okt. 11. 22:04
A kérdező szavazást indított:
A spanod meleg
Nem meleg
11 szavazat
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a te esetedben nem így van, de a legnagyobb homofóbok általában tényleg melegek.
2/7 anonim válasza:
Kérdem én, ha te nem vagy b_zi, akkor miért akarod egyáltalán kezelni a helyzetet?
3/7 anonim válasza:
2. El sem tudod képzelni, hogy egy idő után mennyire irritáló ezt hallgatni egy havertől…
4/7 anonim válasza:
Simán lehet hogy meleg és ezzel a gyűlölettel túlkompenzál.
Viszont aki ilyen csúnyán beszél másokról, mint ő a nőkről és a melegekről (mit gondolhat a meleg nőkről vajon?), akkor azzal ne barátkozz, mert seperc alatt kiderül, hogy rólad is így beszél vagy fog. Sajnos aki seggfej, az mindenkivel az lesz előbb-utóbb, nem érdemes ilyen emberekkel foglalkozni. (Sajnos személyes tapasztalat alapján mondom.)
5/7 anonim válasza:
lehet hogy a túlkompenzálás jelentheti pont a másságot is, viszont én megtestesítője vagyok a típusnak akit simán néznének a környezetében melegnek akár mert próbálkozni csajoknál elég sikertelen, lehet mozgásában is inkább Jack Sparrowos, de szereti durrogtatni néha poénból full heteroként a b*zikártyát amit homofób dolognak is nézhetnek egyesek. pedig szociális érzékenységem ellenére is csak a nők érdekelnek
6/7 anonim válasza:
Simán lehet meleg. A homofóbiával akarja leplezni. Ha a lányokat szeretné nem kurvázná őket folyamatosan. Ha feljön a téma, akkor mond neki, hogy téged nem zavar, ha valaki meleg, elfogadod őket, ők is emberek, stb. Hátha egyszer megnyílik.
7/7 hungaroboy válasza:
Igen,könnyen meglehet hogy rejtett homoszexuális az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!