Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok ember fejében az a tévhit, hogy csak a "behatolós szex" szex?
18
Nem fogadom el. A szexhez dugni kell. Ha leszopod Sanyit, ő nem azt fogja újságolni a haverjának, hogy szexelt, csak azt fogja mondani hogy leszopott a szomszéd cafka. Se több, se kevesebb.
Köszi. Csak nem értem, miért tekintik egyes emberek csak a közösúlest szexnek. Megnézném, hogy áll a szájuk, amikor egy bulibol hazajön a felesége, a szája sarkában még fénylik az idegen sperma. Felismeri, es ráformed, te büdös qurva, egyszer mesz el bulizni nélkülem és máris szex lesz a vege.
Ugyan szívem hová gondolsz, tudod hogy én csakis veled szexelnék. Most se tettem ilyet.
Akkor jó, szerelmem bocs hogy féltékenykeftem.
És szájon csókolja. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Vagy mondjuk gyanu esetén nem lenne elég azt kérdezni, szexeltél vele? Mert mondjuk csak az arcára ült es úgy élvezett egy monumentálisat, de nem dugtak. Hanem dugtál? Nem. Kiverted neki? Nem . Leszoptad? Áá hová gondolsz nem. Húzgáltad a farkát? Nem. Gatyán keresztúl simogattad neki? Nem. Ettél csokit a farkáról? Nem. Szopizta a cickód? Nem.
A f@szomba, szabad a gazda.
Csak az arcát lovagoltam meg.
Na a büdös életbe nem találtam volna ki, de semmi baj, az nem szex.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!