Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok ember fejében az a tévhit, hogy csak a "behatolós szex" szex?
Figyelt kérdés
okt. 10. 22:42
2/27 A kérdező kommentje:
#1: Akkor neked a kézimunka, vagy sok BDSM tevékenység az mi?
okt. 10. 22:53
3/27 anonim válasza:
Ez megint kisfarkú propaganda lesz... 😁
4/27 A kérdező kommentje:
#3: Az mi? Új vagyok az oldalon.
okt. 10. 22:55
5/27 anonim válasza:
#2 Maximum petting, de nem szex. A BDSM-nek nagyon sokszor nem is része a szex, sokkal inkább az alá-fölérendeltség kap benne szerepet.
6/27 anonim válasza:
Keress rá a definícióra kérdező, magát a nemi aktust nevezzük szexnek. A kézimunka az inkább petting, az orált ugyan orális szexnek hívják de magában mégsem az. A BDSM meg aztán végképp valami más. Ahogy 5-ös is mondja, sokszor még csak olyan dolog se történik benne, amit átlagos, hétköznapi értelemben a szexualitás részének gondolunk. Bár nem is zárja ki hogy esetleg történjen.
7/27 anonim válasza:
Orális szex nem szex? Itt mindig lehet újat tanulni😀
Nomen est omen, 6-os. Az orális SZEX pedig jobb, mint a behatolós sokak számára (nekem is), nem kell terhességtôl félni. Sôt az egymásnak maszti is tud rohadt nagy élvezéssel járni. Az is szex. Nagyobb az orgazmus, mint behatolásnál.
8/27 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb a szex, mióta nem csak behatolásban gondolkodom. De kinek mi.
9/27 anonim válasza:
Nem tévhit. Nekem alap a behatolás, a többi csak sallang.
Másnak meg más jön be.
10/27 anonim válasza:
17/5
Farokkal Nem csak dugni szeretek..
A szex nem csak dugásból áll…
Itt tényleg mindenkinek ilyen kicsi a fantáziája?
44F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!