Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él sok ember fejében az a tévhit, hogy csak a "behatolós szex" szex?
Figyelt kérdés
okt. 10. 22:42
11/27 anonim válasza:
"A szex nem csak dugásból áll..."
Ez igaz. De dugás nélkül nincs szex. Ne kötekedj...
12/27 anonim válasza:
Ha leszopom a szomszéd pasit, ő meg megujjaz.
A párom megsejt valamit, es megkérdezi, szexeltél Sanyival? Én azt felelem, dehogyis szexeltem vele. . Ekkor én nem hazudtam neki, es rendben a dolog???
13/27 anonim válasza:
12
Pontosan. Bill Clinton se hazudott amikor Monica leszopta az ovális irodában és azt állította, hogy nem volt szex soha. Ezt a bíróság elfogadta. Szopás nem szex. Nyalás nem szex. Hogy nálad meg mi van rendben az a saját lelkiismereteden múlik.
15/27 anonim válasza:
"Itt tényleg mindenkinek ilyen kicsi a fantáziája?"
Egy fogalom meghatározása nem fantázia kérdése...
18/27 anonim válasza:
13as. Sztem fogalomzavarban vagy jónéhány társaddal. Clinton mentegetőzese vagy hazudozása egy dolog. Hogy ezt elfogadták, azért lehet, mert nincs egy törvenyben sem leírva, hogy mi a szex . De ettől függetlenül ezt úgy képzeld el, hogy a szexuális eggyüttlétek formái nagyon széles skálán mozognak. És ebbe minden, a nemiszervek örömszerzés v szaporodás céljaból való érintése beletartozik. Ezt hívjuk szexnek. Alcsoportok vannak, és mas-más szexuális tevékenységet jelentenek. Maszti, pettimg, közösúlés, stb. Amit ti összekevertek a szex fogalmával, az a közösülés. Tehát ha én leszopom Sanyit ő pedig megujjaz, akkor szexeltem vele de nem közösültünk. Ezt így el tudod fogadni?
19/27 anonim válasza:
#18 A maszti nem lehet szex, hiszen az aszexuális emberek többsége is önkielégít, pedig szexuális vonzalmat nem érez. Te szerintem már nagyon-nagyon kitágítod a fogalom határait.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!