Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek hogy Magyar Péter ep ülésen nyúlt magához?
okt. 10. 20:30
1/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul ezt Orbán Viktor beszéde közben tette ez azért elég fura
okt. 10. 20:33
2/11 anonim válasza:
Semmi...... viszketett, megvakarta. Na bumm, mi lesz most....
4/11 anonim válasza:
Jajj ne viszketett neki, és megvakarta. Nem feltétlen támogatom Magyar Pétert, de ilyeneken kiakadni? És amúgy meg ezt is csak a facebookon csámcsogó nyugdíjas boomerek vették észre senki más.
5/11 anonim válasza:
tudtam, hogy valaki megfogja itt ezt kérdezni :)
-én baromira irigylem Magyar Pétert hogy ilyen nadtágon is át jól látható farka van mert bizony nem kicsi, cserélnék vele
6/11 hungaroboy válasza:
Nos, hogy lehet hogy odafényképeztek? Csak nem a fidesz szennymédiája csinálta? TUTI! De ráizéltek, mert a kutyát se érdekli hogy Magyar/Német/Cseh Petya megvakarja-e vagy sem, elvégre az övé. Biztos az "oda" fényképezgetők rejtett homók, ezért érdekli őket más farkincájának vakargatása...
7/11 anonim válasza:
Ezután következik az a találgatás, hogy a zsebnek volt-e alja, vagy lyukasztott zseb volt?
8/11 anonim válasza:
Nem vakarta hanem megigazította mert lecsúszott!
Naponta többször teszem én is a helyére mert jobbra fent hordom az alsógatyába és van mikor lemászik ami kényelmetlen!
9/11 anonim válasza:
A fidesz legalja emberek tömegeit fizeti, hogy találjanak bármit és járassák le. Úgy látszik valamelyik gerinctelennek lett egy találata, szerencsétlen módon kamerára került egy teljesen természetes jelenség.
A pedo papokról persze nagy a kuss.
10/11 hungaroboy válasza:
menta34, igen, így van, tényleg az aljanép csinál ilyeneket, szerintem ez az aljanép is rejtett biszex vagy homó, ezért érdeklődnek annyira más farkincája iránt... Nem csoda, hisz Bese atya, Szájer és a többiek "jó példával" jártak előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!