Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti merre rakjátok a farkatokat a gatyátokba?
Figyelt kérdés
Már többször észrevettem öltözőben, hogy vannak akik oldalra teszik a farkukat a boxerban. Én mindig lefele hordtam, már próbáltam én is oldalra de nem marad ott egy idő után újra lefele van. Ti merre hordjátok?okt. 9. 13:40
2/18 anonim válasza:
Csatnak, faxnak, kardnak bal oldalt a helye.
3/18 anonim válasza:
Ha más nem megy, lógasd ki a nadràg cipzárján.
4/18 anonim válasza:
Felfelé rakom el, de sokszor lecsúszik oldalra vagy lefele
5/18 anonim válasza:
Oldalra.
De alig fér el a gatyába, egésznap rakom hol jobbra hol balra
7/18 anonim válasza:
Jobbra kicsit fel!
Sloggi alsókat hordok ,abban helyén marad a dolog!
9/18 anonim válasza:
Általában felfelé, kissé balra, de van, amikor jobbra. Az alsónadrágtól (szabás, fazon, stb) függ, hogy ott marad vagy elmozdul onnan.
10/18 anonim válasza:
Mindig a nap aktuális irányát veszem figyelembe.... éjszaka ennek megfelelően lefelé 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!