Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb meztelen helyzet amiben részt vettetek?
17-18 éves voltam amikor el kellett mennünk sorozásra.Elbeszélgetés volt,papírokat töltöttek ki,előzetesen megmondták,hogy várhatóan hová hívnak be katonának majd.Aztán volt orvosi vizsgálat is.Nem annyira részletes,mert előtte már voltunk egy évvel azelőtt.Alsónadrágra kellett vetkőznünk,voltak alapvizsgálatok aztán a végén egy orvos is megvizsgált.Bementem,bezártam az ajtót,egy doktornő volt ott,meg egy írnok egy fiatal lány ő írta amit a doktornő mondott neki.
A doktornő azzal kezdte katonásan ,hogy vessem le az alsónadrágomat.Én még előtt sosem volt így meztelenül ráadásul két nő előtt.Kellemetlenül éreztem magam.Alig vártam ,hogy vége legyen és újra felhúzhassam az alsónadrágomat.:) Már akkor parancsolgattak nekünk,ízelítőt kaptunk a katonaságból.Ez volt az első ilyen élményem ez megmaradt bennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!