Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legextrémebb meztele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legextrémebb meztelen helyzet amiben részt vettetek?

Figyelt kérdés
ma 01:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Gangbang extémnek számít? :)
ma 01:58
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Volt rá példa többször is. L
ma 06:23
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Medencés buli haverokkal, fiúk-lányok vegyesen, mindenki meztelenül.
ma 06:41
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
2F1L felállás, többször is. F
ma 06:48
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Az urologusomnal 44 eves ffi
ma 06:51
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

17-18 éves voltam amikor el kellett mennünk sorozásra.Elbeszélgetés volt,papírokat töltöttek ki,előzetesen megmondták,hogy várhatóan hová hívnak be katonának majd.Aztán volt orvosi vizsgálat is.Nem annyira részletes,mert előtte már voltunk egy évvel azelőtt.Alsónadrágra kellett vetkőznünk,voltak alapvizsgálatok aztán a végén egy orvos is megvizsgált.Bementem,bezártam az ajtót,egy doktornő volt ott,meg egy írnok egy fiatal lány ő írta amit a doktornő mondott neki.

A doktornő azzal kezdte katonásan ,hogy vessem le az alsónadrágomat.Én még előtt sosem volt így meztelenül ráadásul két nő előtt.Kellemetlenül éreztem magam.Alig vártam ,hogy vége legyen és újra felhúzhassam az alsónadrágomat.:) Már akkor parancsolgattak nekünk,ízelítőt kaptunk a katonaságból.Ez volt az első ilyen élményem ez megmaradt bennem.

ma 06:51
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Amikor tükröztek :D
ma 07:41
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Műtét alatt sokan láthattak... ennél extrémebb nem volt
ma 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy egy idősebb hölgy “kilökött” az ajtaja elé a lépcsőházba meztelenül és poénból 10-15 percig nem engedett vissza :D
ma 08:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a meztelen helyzetek természetesek, nem tudok olyat elképzelni, hogy extrém lenne.
ma 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!