Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy piroslámpás kirakatos prosti lehúz vagy átver, az mennyire lenne jó bosszúállási módszer, ha "büntetőfotót" készítenék róla? (BŐVEBBEN LENT!)
Hollandiában élek, Amszterdamban járok be kirakatos csajokhoz, van hogy magában a piroslámpás negyedben, van hogy azon kívül. Néha meg szokott esni, hogy átvernek, nem azt adja a pénzért, amit ígér, vagy direkt úgy kézimunkázik, hogy gyors elmenjek. Meg utána hazudozik, hogy biztos én értettem félre.
Prostikhoz rendszeresen járóként ezzel nyilván kalkulálni kell (kb. olyan ez mint a szerencsejáték), de azért néha gondolkodom, hogy ilyen esetben csak kellene valami revansfélét venni, akár csak kisstílűbb módon.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb ilyen átverés áldozata leszek, miután felöltöztem, és távoztam, még ott időzöm egy kicsit, és megvárom, hogy visszaálljon a kirakatba. Ekkor odalépek és készítek róla egy fotót. (Ami amúgy tilos, kb. 200 euró a büntetés, ha rendőr meglát. Épp ezért magában a piroslámpás negyedben, ahol hemzsegnek a zsaruk, nem is csinálnám, csak akkor, ha egy azon kívüli helyen esik meg az átverés.) Erre nyilván bedühödik, én pedig gyors futásnak eredek. És akkor legalább ennyi revansot vettem, valamint mivel van róla fotóm, így következőnek nem fogok hozzá betévedni, mert tudom, hogy lehúzós.
Szerintetek ez jó bosszúállási módszer?
1: Miért lenne rossz szögből készített? Direkt úgy csinálnám, hogy jól látható legyen. És igen, rossz az arcmemóriám, hónapok elteltével már jóllehet csak a hajszínre emlékszem. De ahogy írtam, ez csak a másodlagos ok, amiért fotóznék. A hangsúly az elsőn van, a bosszún, hogy vegye észre, hogy a tetteknek következményei vannak.
Annyi eszem meg nyilván van, hogy utána pár hétig vagy 1-2 hónapig nem megyek arra.
Úgy olvastam anno, hogy azon a környéken nem ajánlatos fényképezgetni, pláne este nem, mert még pár nagy darab, igencsak barátságtalan kinézetű emberkével találhatod szemben magad.
Nem tudom, hogy előfordulhat-e, hogy a negyeden kívül szolgáltatnak-e, de ha igen, szerintem mérget vehetsz rá, hogy a fentebb leírt egyénekből legalább egy lesz a környéken és nem sokáig fogsz ott fotózgatni.
Oda akartam kilyukadni, hogy annyi eszed nincs, hogy ne járkálj prostikhoz.
Gyönyörű Holland nő lehetne a párod, hisz ott élsz. ☝️
3: A piroslámpás negyedben úgymond csokorban vannak a csajos kirakatok. De a város más részein is vannak elszórtan. Utóbbi helyeken esélyesebb, hogy olcsóbb árat kérnek, de sajnos, mint tapasztaltam, ott is vannak lehúzósok, átverősök.
Ahogy írom, a fotó után futásnak erednék. És amúgy mindig van nálam kétfajta önvédelmi spray is.
Nincs valami felület, amin lehet esetleg értékeléseket találni?
Legjobb lenne egyet találni, aki megbízható és hozzá járni rendszeresen.
Én eddig életemben kétszer jártam Amszterdamban, és jártam a piros lámpás negyedben is, de eszembe sem jutna ott elmenni egy csajhoz...annyi pénzem nincs...pláne, ha még le is gombolnak 😅
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!