Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy piroslámpás kirakatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy piroslámpás kirakatos prosti lehúz vagy átver, az mennyire lenne jó bosszúállási módszer, ha "büntetőfotót" készítenék róla? (BŐVEBBEN LENT!)

Figyelt kérdés

Hollandiában élek, Amszterdamban járok be kirakatos csajokhoz, van hogy magában a piroslámpás negyedben, van hogy azon kívül. Néha meg szokott esni, hogy átvernek, nem azt adja a pénzért, amit ígér, vagy direkt úgy kézimunkázik, hogy gyors elmenjek. Meg utána hazudozik, hogy biztos én értettem félre.

Prostikhoz rendszeresen járóként ezzel nyilván kalkulálni kell (kb. olyan ez mint a szerencsejáték), de azért néha gondolkodom, hogy ilyen esetben csak kellene valami revansfélét venni, akár csak kisstílűbb módon.

Arra gondoltam, hogy ha legközelebb ilyen átverés áldozata leszek, miután felöltöztem, és távoztam, még ott időzöm egy kicsit, és megvárom, hogy visszaálljon a kirakatba. Ekkor odalépek és készítek róla egy fotót. (Ami amúgy tilos, kb. 200 euró a büntetés, ha rendőr meglát. Épp ezért magában a piroslámpás negyedben, ahol hemzsegnek a zsaruk, nem is csinálnám, csak akkor, ha egy azon kívüli helyen esik meg az átverés.) Erre nyilván bedühödik, én pedig gyors futásnak eredek. És akkor legalább ennyi revansot vettem, valamint mivel van róla fotóm, így következőnek nem fogok hozzá betévedni, mert tudom, hogy lehúzós.

Szerintetek ez jó bosszúállási módszer?

ma 08:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10: Egyéntől függ. De átlagban ma már 50 euróért csak kézimunkát és/vagy oboázást kapsz. A szex 100 eurónál kezdődik. Ha azt akarod, hogy közben teljesen meztelen is legyen, legalább 150-nel érdemes kalkulálni. Az idő változó, van aki 20 percet ad, valaki félórát
ma 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
S mi a franckarikára mész a fotóval, nézegeted otthon? Mert ha bárhova is feltöltöd akkor utánad megy a hatóság és komolyabb büntit is kaphatsz mint 200 euró.
ma 12:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Elsősorban arra megyek, hogy rögzülni fog az arca, így nem fogok még egyszer betévedni hozzá még véletlenül sem. De ezt már leírtam.

Amúgy meg ha VPN használatával, IP-t hamisítva töltöm fel valahova, akkor nem nagyon tudnak mit kezdeni.🙂

ma 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak ez már a sok hűhó semmiért... 😄 Több macera, mint amennyit megér. Volt valakivel jó tapasztalatod is, vagy eddig csak lehúztak?
ma 12:54
 15/15 A kérdező kommentje:
11 éve járok red light girlökhöz. Az esetek kb. 80%-ában jó tapasztalatom volt eddig. A maradék 20% viszont eléggé felcseszett, pláne mikor 150 eurót vesztettem.
ma 13:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!