Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ebben a kategóriában ennyi kamu kommentelő?
Nekem is többen írták már "jaj így nem beszél egy nő akkor bizonyítsd"
Nekem itt semmit se kell bizonyítanom idegeneknek. 🤷♀️
Nem tudom, sokan nem hiszik, hogy nő vagyok.
Ritkán írok vissza, mert az üzenetek tiszteletlenek:
Pl: Hová élvezzen a f@szom?
Lotyó vagy!
Akárki vagy, de b@szd meg magad!
🤣🤣🤣
Ezek a tegnapiak
#7 Aki köszönéssel indít, meg fel tesz egy normális kérdést, annak felelek, amikor az időm engedi.
Vannak itt nagyon értelmes, okos, jóképű férfiak.
arra azért kíváncsi lennék, hogy egy magát épelméjűnek valló férfit mi visz rá arra, hogy egy netes fórumon, ismerkedési szándékkal írjon egy nicknek.
a csepeli lakótelepen, az egyik épület harmadik emeletén ücsörög egy elfuserált, nyomi külsejű nő, aki a kutyának sem kell a való életben, ti meg látatlanban küldözgetitek ezeknek a szmájlizgatós, érdeklődős, ismerkedős leveleket, miközben rángattok a faszotokon egy zoknit.
csodálkoztok, hogy ezek a nők a létező összes topikot szétbasszák a bugyutaságaikkal? hogy a lakásban, a fikáját zabáló, kopaszodó, folyós mellű marika beírja mindenhova, hogy "nem kell privi :) van férjem, és szeretőm is :)))"?
ehhez mérten csak egy súlytalan vicc, amikor egy kretén fickó nőt játszik. azon legalább lehet röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!