Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ebben a kategóriában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben a kategóriában ennyi kamu kommentelő?

Figyelt kérdés
Rengetegen nőnek adják ki magukat néhány komment vagy üzenet erejéig. Ebben mi a poén? Miért jó ez nekik? Komolyan nem értem, hogy mi a fenének kell ilyet csinálni tömegesen.
okt. 7. 10:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne gondolj mindenkit kamusnak,aki nem akar itt ismerkedni és képet sem küld. Emiatt nekem is mindig ezt mondják
okt. 7. 10:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem csak azokat gondolok kamunak. De vannak azért egyértelmű jelek.
okt. 7. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is többen írták már "jaj így nem beszél egy nő akkor bizonyítsd"

Nekem itt semmit se kell bizonyítanom idegeneknek. 🤷‍♀️

okt. 7. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Aberraltak. Legjobb az amikor kint van a nevuk vagy irtak privatot akkor ott 40 eves csavo volt. Kov levelben mar 20 eves csaj es netrol letoltott kepeket kuldott. Igazi barmok.
okt. 7. 11:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Elég régi a regisztrációm. Vannak olyan felhasználók, akik voltak már 30 éves férfiak, 18 éves lányok és 35 éves elvált anyukák az évek alatt egy név alatt. :D
okt. 7. 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, sokan nem hiszik, hogy nő vagyok.

Ritkán írok vissza, mert az üzenetek tiszteletlenek:

Pl: Hová élvezzen a f@szom?

Lotyó vagy!

Akárki vagy, de b@szd meg magad!

🤣🤣🤣

Ezek a tegnapiak

okt. 7. 11:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen retadrált majmok miatt nem lehet belekezdeni egy értelmes beszélgetésbe a témán belül, mert rögtön mindenki ignorálva van, aki férfi és kezdeményezne.
okt. 7. 11:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 Aki köszönéssel indít, meg fel tesz egy normális kérdést, annak felelek, amikor az időm engedi.

Vannak itt nagyon értelmes, okos, jóképű férfiak.

okt. 7. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
21%

arra azért kíváncsi lennék, hogy egy magát épelméjűnek valló férfit mi visz rá arra, hogy egy netes fórumon, ismerkedési szándékkal írjon egy nicknek.

a csepeli lakótelepen, az egyik épület harmadik emeletén ücsörög egy elfuserált, nyomi külsejű nő, aki a kutyának sem kell a való életben, ti meg látatlanban küldözgetitek ezeknek a szmájlizgatós, érdeklődős, ismerkedős leveleket, miközben rángattok a faszotokon egy zoknit.

csodálkoztok, hogy ezek a nők a létező összes topikot szétbasszák a bugyutaságaikkal? hogy a lakásban, a fikáját zabáló, kopaszodó, folyós mellű marika beírja mindenhova, hogy "nem kell privi :) van férjem, és szeretőm is :)))"?

ehhez mérten csak egy súlytalan vicc, amikor egy kretén fickó nőt játszik. azon legalább lehet röhögni.

okt. 7. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Engedd el úgy se jössz /jövünk rá
okt. 7. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!