Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves kérdezők és kommentelők...

Kedves kérdezők és kommentelők, miért van egyre erősebb érzésem, hogy ez a politika kategória jobban és jobban hasonlít a három négyes portálra, mínusz káromkodások. Jól érzem ezt?

Figyelt kérdés
Itt is erős a baloldali beágyazottság s plusz ehhez hozzá jön az eltérő vélemények lepontozása. Ha nem értek egyet a kérdezővel, esetleg a válaszadóval, azonnal jön a "bünti". Ennek tükrében nem érzem ennek a kategóriának az atmoszféráját demokratikusnak.
2019. nov. 12. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
El lehet menni a politika kategóriából! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!
2019. nov. 12. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Itt nincs semmiféle baloldali beágyazottság!

Én szoktam néha baloldali jellegű kommentet írni és ezt jellemzően lepontozzák 0%-ra!

Ezen az oldalon leginkább neoliberális válaszadók vannak,Momentumosok,akik ha a Momentumot kritizálod,egyből Fideszes trollnak minősítenek,plusz vannak a Fideszesek.De a neoliberálisok vannak túlsúlyban

2019. nov. 12. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Igen alapvetően ez egy ballib fórum, amihez hozzájön az is hogy a Fidesz szavazók többsége (pl a nyugdíjasok) nem ismerik az internetet. A fiatalok meg akik ide járnak nem fideszesek. Amit még el tudok képzelni hogy pl én széslőjobbos vagyok és gyakran kritizálom a fideszt na most egy átlag fideszes ebből azt vonhatja le hogy libsi vagyok pedig ez nem így van.
2019. nov. 12. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
A három nyolcas portálon a káromkodásokat is megtalálhatod, ha éppen hiányod van. Ott belemerülhetsz a kis véleménybuborékodba, szidhatod a libsimigránssorosgyurcsányt kedvedre egész nap, és mindenki egyet fog érteni veled. Ugye, milyen jó?
2019. nov. 12. 17:36
 5/9 A kérdező kommentje:
#4, Kerülöm a három nyolcast pont a brutálisan, vulgárisan oda írogatók miatt s ez nem azért van, mert érzékeny lelkűnek gondolsz, hanem, mert vitatkozni lehet érvekkel kihagyva a káromkodásokat.
2019. nov. 12. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mi nekem a legfurcsább?

Szinte sosem felejtem el a válaszaimban megjegyezni hogy DK-s vagyok, és mindig meg is kapom a lepontozást rendesen.

Ennek ellenére kb 1 éve szinte nem mozdul a százalékom!

Tehát egy év alatt ment le 51-ről 50-re!

Érdekes.

Az én szememben (sok egyéb miatt is) kezdi hitelességét veszteni az oldal. Már tényként kezelem, hogy manipulálják.

2019. nov. 12. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

#6 vagyok:

A pozitív diszkriminációval sem értek egyet, akkor sem ha engem érint!

2019. nov. 12. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
6 - os. Minél többet kommentelsz, annál stabilabb lesz a százalékod. Ez nem egy nagy dolog.
2019. nov. 12. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
35%

"miért van egyre erősebb érzésem, hogy ez a politika kategória jobban és jobban hasonlít a három négyes portálra, mínusz káromkodások. Jól érzem ezt?"

Igen, jól érzed.

Sajnos a kommentek színvonala is ment egyre jobban lefelé, már nagyon ritkán lehet értelmes vitát folytatni és rengeteg az olyan beírás ami szimplán csak ocsmány mocskolódást tartalmaz és csakis ezért írta be az illető, hogy másoknak odaböffentse.

2019. nov. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!