Kedves kérdezők és kommentelők, miért van egyre erősebb érzésem, hogy ez a politika kategória jobban és jobban hasonlít a három négyes portálra, mínusz káromkodások. Jól érzem ezt?
Itt nincs semmiféle baloldali beágyazottság!
Én szoktam néha baloldali jellegű kommentet írni és ezt jellemzően lepontozzák 0%-ra!
Ezen az oldalon leginkább neoliberális válaszadók vannak,Momentumosok,akik ha a Momentumot kritizálod,egyből Fideszes trollnak minősítenek,plusz vannak a Fideszesek.De a neoliberálisok vannak túlsúlyban
Tudod mi nekem a legfurcsább?
Szinte sosem felejtem el a válaszaimban megjegyezni hogy DK-s vagyok, és mindig meg is kapom a lepontozást rendesen.
Ennek ellenére kb 1 éve szinte nem mozdul a százalékom!
Tehát egy év alatt ment le 51-ről 50-re!
Érdekes.
Az én szememben (sok egyéb miatt is) kezdi hitelességét veszteni az oldal. Már tényként kezelem, hogy manipulálják.
#6 vagyok:
A pozitív diszkriminációval sem értek egyet, akkor sem ha engem érint!
"miért van egyre erősebb érzésem, hogy ez a politika kategória jobban és jobban hasonlít a három négyes portálra, mínusz káromkodások. Jól érzem ezt?"
Igen, jól érzed.
Sajnos a kommentek színvonala is ment egyre jobban lefelé, már nagyon ritkán lehet értelmes vitát folytatni és rengeteg az olyan beírás ami szimplán csak ocsmány mocskolódást tartalmaz és csakis ezért írta be az illető, hogy másoknak odaböffentse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!