Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok mit gondolnak az anális szexről?
Figyelt kérdés
Orvos ismerőseitekkel beszéltetek már erről, vagy nógyógyásznál, urológián?
Mit gondolnak a témáról?
okt. 4. 12:54
21/24 anonim válasza:
Jártam nőgyógyász pasival, többször akarta fenékbe mint simán.
30L
22/24 anonim válasza:
Nekem mindegy mit gondolnak, de 20 éve vagyok a párommal és nálunk hetente 2-3 anális szex mindig van. Élvezzük nagyon mind a ketten és nem tágult ki, semmi baja a végbelének. Ez a kitágul egy mese. Olyan szűk, mint 20 éve mikor először benyomtam neki a formás feszes popsijába. Azóta pedig 2 gyereket is szült, szóval minden oké és a puncija is szűk a 2 gyerek ellenére. Genetikai dolgok ezek.
23/24 anonim válasza:
Orvos vagyok (mondjuk se nem urológus, se nem nőgyógyász), és eddig szinte minden barátnőmnek megdugtam a fenekét is, ésszel, odafigyelve csinálva nincs semmilyen negatív egészségügyi következménye.
24/24 anonim válasza:
#21 azért lett olyan könnyedén nőgyógyász, mert a punci nem izgatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!