Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosok mit gondolnak az anális szexről?
Figyelt kérdés
Orvos ismerőseitekkel beszéltetek már erről, vagy nógyógyásznál, urológián?
Mit gondolnak a témáról?
okt. 4. 12:54
11/24 A kérdező kommentje:
Az aranyér mennyire problémás?
Nyilván nem arra gondolok mikor duzzadt, hanem alap állapotban.
Nekem már 20 éves korom óta van, a sok erőlkedéstől székelésnél, ritkán duzzad meg, úgy, évente egyszer.
Ugye a székletben sok veszélyes baci van, mint pl a tetanusz.
okt. 4. 23:06
12/24 anonim válasza:
Aranyérrel nyilván nehézkesebb az anális közösülés, de nem feltétlen kell előle amiatt elzárkózni. Komoly aranyeresség esetén viszont valóban lehet sérülés, hiszen az egy szövettani elváltozás, a kitüremkedés miatt az intenzív igénybevétel hatására kifakadhat esetleg. Ez néha kisebb vérzéssel is járhat, de megijedni nem kell miatta. Végbélvérzéstől még soha senki nem lett tetanuszos. :) Az mély, szúrt, vágott sebek esetén kockázatos, ami földdel és porral szennyezett, de persze állatok székletében már jelen lehet. Ha szeretnéd, és nem komoly az aranyér, tudod művelni az anált megfelelő síkosítás és előkészület mellett.
13/24 anonim válasza:
#10 - látszik a férfihozzáállás :D
Dugd a segget (ez az elsődleges) és lehet, talán, esetleg a nő is élvezi (ez a másodlagos) :D
Tehát dugd a segget, a nő meg vagy élvezi vagy nem :D
14/24 anonim válasza:
13: nekem a párom nagyon élvezi és anatómiailag én vagyok rá a garancia, hogy nincs neki semmi elváltozása ott attól se, akárhogy döngetem. Egyébként ő kéri, hogy keményen és ne kíméljem ott sem.
15/24 anonim válasza:
#14 nem az anatómiai elváltozásokról beszélek, az gondoltam, hogy nincs.
Nem is azt firtattam, hogy a párod ne élvezné. Még csak egy kicsit sem érintetted a mondandómat.
Mindegy, igazából nem kéne meglepődnöm.
16/24 anonim válasza:
15: értettem mire gondolsz, de nem azért írtam, hogy tipikus pasi mentalitást mutassak, hogy csak saját magam érdeke számít és az, hogy én kielégüljek.
17/24 anonim válasza:
#16 na, csak megértetted, a 14-es válaszod teljesen felesleges volt. Kösz, hogy végül válaszoltál.
18/24 anonim válasza:
Hát az én doki párom imádja mikor megdugom ,még soha nem tiltakozott ellene☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!