Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az orvosok mit gondolnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvosok mit gondolnak az anális szexről?

Figyelt kérdés

Orvos ismerőseitekkel beszéltetek már erről, vagy nógyógyásznál, urológián?

Mit gondolnak a témáról?

okt. 4. 12:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem ajánlják.
okt. 4. 13:14
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Hát bro, amikor prosztata vizsgálatra mégy, ügyelj rá, hogy ne mindkét keze doktornak legyen a válladon
okt. 4. 14:00
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Ellenzik, de lefogadom hogy otthon megy a seggbekuki
okt. 4. 14:12
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
A 3#-al egyetértek.
okt. 4. 14:18
 5/24 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, ahogy dohányzó és elhízott orvosok is vannak:)

Mondjuk egy meleg orvost meghallgatnék.

Vagy az urológus, nőgyógyász vajon észreveszi, ha valaki szereti művelni?

okt. 4. 14:41
 6/24 anonim ***** válasza:
62%
Meleg orvosnál alap a seggbekuki
okt. 4. 17:37
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Orvostanhallgató vagyok ha ez megnyugtat. Én a párommal havonta kettő, három alkalommal szoktam análisan is szeretkezni.

Nagyon különleges és jó érzés, és ha megfelelően elő van készítve és természetesen a nő fejében is kellő a rákészülés, akkor nem lesz semmi gond. Mi 8 éve vagyunk együtt, és a havi 2-3 az rendszeres. Igazából csak aktus után egy ideig látható az, hogy felduzzad az ánusz, mint mikor a női szeméremajkak megduzzadnak. Ez az izgalmak hatására végbemenő vérbőség, akárcsak a férfi pénisze esetén.

Személy szerint semmi kivetést nem látok ellene és sosem láttam ez ellen semmi egyebeket. Ami brutális és kártékony az az öklözés és különféle hatalmas tárgyak beerőszakolása, a végbél záróizom akaratlagos tönkretétele ami maradandó anatómia elváltozásokat okoz.

okt. 4. 20:25
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A vastag farok nem okoz maradandó elváltozásokat?
okt. 4. 20:32
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs erőszakos behatolás és durva erőszakos tágítás, értem 10 centi átmérőjű dolgokat, akkor egy pénisztől, ami maximum 15-20 centi hosszú átlagban és 4-5 centi széles átmérőben az nem képes normális esetben maradandó morfológiai sérülést okozni. A záróizom tágulékony és arra az időre míg tart az aktus tág is marad, de aztán teljesen zár vissza és kis idő elteltével már nyoma sem látszik, mintha nem is történt volna semmi.
okt. 4. 21:08
 10/24 anonim ***** válasza:
47%
Annyit hozzáteszek, hogy megfelelő síkosítás esetén természetesen, hiszen anélkül a hámréteg sérülhet, ami vérzést, aranyér kitüremkedését eredményezheti a szelvényes izomgyűrű redőiben. Megfelelő síkosítás mellett análra fel, lehet döngetni a szűk popsit, nem kell félteni és jó esetben a partner hölgyemény is élvezni fogja. :)
okt. 4. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!