Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akiket izgat a pisilés, hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket izgat a pisilés, hol és milyen módon élitek ezt ki?

Figyelt kérdés
Milyen szokatlan helyen vagy módon pisiltek? Vagy mi egyebet csináltok a témában?

okt. 3. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Pl zuhany előtt magamra pisilek vagy boxerben/nadrágban bepisilek. De szeretek természetben/utcán pisilni, nyilvános helyeken néha a csapba, földre, zuhanyzóba. Medencébe pisilés alap. 27/f
okt. 3. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Én pont hogy nyilvános helyen nem tudok vagy csak ha nagyon kell 😃
okt. 3. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
én pisitartogatós, bepisilős sztorikat olvasok, nézek. Az életbe nem ültettem át, az nem izgat, csak a történetek
okt. 3. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Maszti

L

okt. 3. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Én pl strandon nem a vízbe, hanem a parton a fürdőnadrágba szeretek bepisilni. De volt már olyan is, hogy addig tartogattam a pisilést, hogy akaratlanul is befolyt. Esetleg éjszakai szórakozóhelyek környékén lesem ki, hogy a lányok elmennek a bokorba pisilni, én meg odaállok közéjük, eléjük ilyenkor, ha tudok és szintén pisilek

28F

okt. 4. 06:24
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Magamra pisilek és bepisilek gyerek korom óta, engem ez nagyon felizgat!

Ezen kívül szeretek extrém helyeken és nyilvánosan pisilni, valamint levizelni mindent 😀

okt. 4. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Zuhanyban, utcán félreállva összevissza locsolni.
okt. 4. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Néha az aktuális sexpartneremmel zuhanyban állva kozosen szokunk. Vagy valahol kint a szabadban megfogja, ahogy pisilek.
okt. 4. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Lehet ez csalás, de rászoktam hogy gyakran nappal is pelenka van rajtam a nadrág alatt és csak abba csurgatok. Szerintem már minden elképzelhető helyzetben bepisiltem. :) Volt hogy nagyon kicentiztem a cserét és a félreérthetetlen dudor mellett szivárgott is, éreztem magamon az emberek tekintetét és próbáltam úgy csinálni mintha nem történt volna semmi különös, bárkivel megeshet.
okt. 4. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
28%

9#

Ez jó,tetszik😀

okt. 7. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!