Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erotikus masszázsnal részletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus masszázsnal részletesebben mi történik?

Figyelt kérdés

ma 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem voltam meg, de kivancsi vagyok :)
ma 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Érzékiség nulla, elkér sok pénzt de minden izgató előkészítést mellőzve úgy gondolja mind, hogy gyorsan kiveri mert a pasi egyszerű lény azt kész....simogatás, előjáték...ugyan már hírét sem ismerik ennek. Tilos lenne ilyen szép névvel hirdetni, hogy erotikus masszázs, kb az lenne valós, hogy masszázs magömléssel... De ha tud valaki valóban jó erotikus masszázst, ne tartsa magában...
ma 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Erogén zónák kényeztetése. 24/N.
ma 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem volt kérdés kiknek de én csináltam erotikus masszázst a lány fősulis társaimnak. Hangulatfény, zene...figyeltem, hogy ne klappogjon a cipőm a padlón mert az k idegesítő annak akit masszíroznak meg az is ha mindig el kell menni az masszázsolajért és megszakad az érintés. 1órás progit találtam ki, egy teljes test masszázst és a vége felé amikor hátukra fordultak akkor érintettem jobban az intimebb területeket finoman lágyan, amikre reagáltak, kidomborított cicik, szétnyitott combok, szexi hangok stb...aztán jött a többi aktívabb dolog de azt már mindenki tudja nem kell mesélni szerintem :P F.
ma 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4-nél megy a marketing rendesen :)
ma 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Egyeztetés kérdése. Vagy minimális dolgot, vagy mindent kap a páciens, az sem mindegy, férfi vagy nő. (Csak nőt vállalok)
ma 18:04
 7/7 StevenUp ***** válasza:

ma 17:51

Legalább nem dickpickkel próbál hódítani.

Ha belegondolsz, a mai világban már a netrők összekeresett pár OKJ-s mozdulat is előrelépés ahoz képest, hogy a gykes közösségen belül milyen a nívója a pasik udvarlásának 😀

ma 19:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!