Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ennyire izgató az állat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire izgató az állat szex? (Kutya/ló nővel)

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és fogalmam sincs miért, de rendesen fel izgulok a látványra… és jó nézni az ilyen videókat.

Ez miért van? Csak én vagyok így ezzel?

Lányok, ti hogyan vélekedtek erről?

Nyilván ez undorító dolog, de valami mégis van benne… Élőben valószínűleg más lenne ez az egész, úgy már inkább taszító lenne. De így videón keresztül…

tegnap 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a trv bünteti itthon nem?

Nagyon remélem.

tegnap 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben nagyon izgultam az ilyenekre, imádtam nézni ahogy a nő mozog egy lónak a faszán vagy akár ahogy egy másik egy kutya csomóját is begyömöszöli a puncijába. Most is felizgulok ahogy erre gondolok.

25/N

tegnap 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ritkaság , vagy nem megszokott , ami nagyban eltér a normál szextől .
tegnap 23:54
 4/6 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Mert izgató és van benne egy kis állatias dolog amúgy engem is izgat jókat maszturbálok a videókra
tegnap 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon izgat látni ilyen videókat és akár szívesen megnézném élőben is ! f
tegnap 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mer állatok vagyunk tesvírem, állatok.
ma 00:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!