Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok biszex nővel?
A mostani sex partnerem épp bisex. Még csak az elején vagyunk a dolognak, de már beszelunk rola, hogy néha elmenne kulon kulon lánnyal, vagy akár mihozzánk bevenni még egy csajt. Még meg nem valositottuk de beszélgetunk rola. Viszont lánnyal elengedném kettesben is. ugy van megegyezve, hogy megmutatja nekem és szépen is mondja.
Eddig bejonnek a szabályok.
Jártam biszex nővel, de ő nem kért ilyesmikre.
Jómagam is biszex vagyok, de alapvetően monogám. Abba még belemennék, hogy kizárólag a testiségre hagyatkozva lehessünk azonos neművel is (de akkor az mindkettőnknek legyen megengedve), érzelmileg viszont kizárólag egymnáséi lehetnénk.
Egyébként randiztam olyan hetero nővel, aki meg miután megtudta, hogy biszex vagyok, kifejezetten kérlelt, hogy mellette pasizzak is, két kikötése volt: ne állandóan csak ugyanazzal a pasival legyek, mert az olyan, mint ha járnánk (de mondjuk ha lett volna 2-3 állandó partner, az rendben lett volna), és hogy tilos az arcomra élvezni, mert az szerinte megalázó nekem.
De végül nem lett semmi ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!