Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután összeköltöztem a párommal házasság előtt, édesapám azt állítja hogy biztos nem vagyok már szűz, hogyan tudnám bebizonyítani neki hogy még az vagyok, milyen vizsgálatot lehet erre végezni? Kit keressek fel?
Figyelt kérdés
okt. 1. 14:08
1/18 NemFogodKitalálni válasza:
Felnőtt vagy. Mégis minek kéne bizonygatnod?
3/18 A kérdező kommentje:
#1 Mert hitem nem engedi hogy házasság előtt csináljam, apám is e szerint él, szeretném neki bebizonyítani hogy nem testiség miatt szeretem a párom.
#2 lány vagyok
okt. 1. 14:42
5/18 NemFogodKitalálni válasza:
#3: ennél gázabb dolgot 2024-ben még nem hallottam, de komolyan…
6/18 anonim válasza:
Anyám, borogass... 594-et írunk, vagy mi van?
7/18 anonim válasza:
Van még itt lány, aki még meg akarja őrizni a szüzességét?
9/18 anonim válasza:
Nőgyógyász tudja igazolni,hogy szűz vagy, de nem értem miért fontos!?
10/18 NemFogodKitalálni válasza:
#9: és mégis hogyan tudná igazolni?! Szerinted tampon nem szakítja át? Vagy esetleg keményebb sport mellett is átszakadhat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!