Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Andi vélemény?
Figyelt kérdés
szept. 26. 20:07
1/12 anonim válasza:
Nekem túl harsány. Sok kicsit a csaj. De mindent összevetve nagyon szép lány. Szép arca, mosolya van.
3/12 anonim válasza:
Szép volt, most már megvan csinálva és mű.
4/12 anonim válasza:
Kinézetre most úgy néz ki, mint valami egyiptomi Kleopátra-maradvány, úgyhogy jól néz ki, de eléggé nyers a stílusa. Dominának elmehetne.
5/12 anonim válasza:
Régebben jól nézett ki, aztán ahogy telik az idő, egyre rosszabb.
6/12 anonim válasza:
Szívesen kihasználnám mint szexbabát. Tudod, olyan értelemben, hogy nem érdekel hogy jó-e neki. ;)
7/12 anonim válasza:
Nekem igenis bejön a csaj! Tudjátok: ízlések és pofonok...
Estétől reggelig tudnám csinálni vele, felváltva egy menet szeretkezősen, a következő pedig úgy hogy szét akar esni alattunk az ágy! Kíváncsi volnék milyen lehet vele, miket szeret. Popsiszex játszik-e nála stb.
31F
8/12 anonim válasza:
Biszexuális lányként. Kíváncsiságból simán.
9/12 anonim válasza:
Hátulról, keményen, tövig. Szép, vastag farkam van
10/12 anonim válasza:
Adnám.
Néha sok amit csinál de nekem tetszik hogy ilyen kemény nő.
Az a baj általánosságban úgy öltözködik hogy az visszataszít kb minden férfit.
De például az xfaktor válogatókban az az öltözet amiben volt az full fullos volt, és abban gyönyörűen nézett ki. A sok ocsmány sminkje, ruhája eltakarja általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!