Mi a véleményed Tóth Andiról?
Egy nem túl okos, középszerű énekesnő, aki főleg a kinézetének köszönheti a népserűségét, amit nem vesz észre, vagy nem akar észrevenni.
Sztem a férfiak többsége megrakná párszor, aztán dobná is, nagyjából ennyit is ér, valljuk be.
30 éves koráig még elbohóckodik, aztán onnantól jön a lejtmenet neki is.
Én kedvelem, vagány gyerek. Szép lány, csak kicsit már kezd egyre inkább műnő lenni, sok a szoli, pedig alapból jóképű, úgyhogy neki nem kéne túlságosan sminkelnie, szoliznia magát. Ha úgy néznék ki mint ő, akkor el tudnám magamat fogadni.
Hát, azért van egója, én nem mondom, hogy mindennel egyetértek vele. Én azért az egójából visszább vennék, mert szép, tehetséges, de nem ő az egyetlen ilyen ember. Azt pl, hogy miért nyújtogatja a nyelvét, számomra is érthetetlen. De nem tudod ezt neki elmagyarázni, mert ő Tóth Andi....
De legyünk őszinték, mégis csak megnyerte azt a versenyt (az x faktorra gondolok) 15 évesen mindössze.
Jó, mondhatjátok, hogy ok, nem nagy ügy, de azért neki kellett hétről hétre készülnie, a dallal, a tánccal stb. És azóta meg csak több versenyen is jól szerepelt szerintem. Van neki mire büszkének lennie, mondhat bárki bármit. Higgyétek el, biztos nem könnyű a munkája.. Minden munkakör nehezebb mint amilyennek elsőre látszik.
Azt elismerem, hogy provokatív, de ez inkább lelki sérüléséből ered. Azért a gyerekkora nem lehetett valami klassz, apja verte, hamar kellett neki felnőnie, olyanokat írogatnak neki pl. hogy fejbe kéne őt rugdosni míg meg nem hal, aztán megerőszakolni. stb. Ez durva, ha hibázik is, azért nem kell embert ölni. Traumái miatt szerintem szeretne mindenáron bizonyítani valamit, de nem vagyok pszichológus.
A Néztek című számát imádom. A hangja alapjáraton szép, de azért nem tökéletes pl, amikor magas hangot képez, kicsit olyan, "nyávogós" de sok-sok számot tehetségesen ad elő. Ezért van az, hogy összességében tehetséges lány.
Azért nem mondhatjátok, mondtam róla jót is, rosszat is. Nem védtem túlzottan, de nem is fikázom, Én egyébként a rajongója vagyok.
24/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!