Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párcserés szex során az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcserés szex során az a hölgy akinek jóval kisebb méretű fallosz jutott nem csalódott?

Figyelt kérdés
Van, hogy nagyobb farkú a másik hölgy után a saját nőjét is kell, hogy kielégítse, mert a másik pasi nem tudta?

szept. 23. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha a kisebb farkú pasi azt hiszi, amit te és a többi kis farkú pasi, hogy csakis akkor elégíthető ki egy nő, ha 26 centis farok van benne kétszer félbe hajtva, akkor igen, csalódott lennék…
szept. 23. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem csalódott, mert már a másik lerendezte :)
szept. 23. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Kisfarkúak nem vagánykodnak ilyen bulikon mert hamar pofára esnek. Olyannal ugyanis nem szexelnek a nők akivel nem élvezik.
szept. 23. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Én voltam már ilyenben. Mire oda eljutsz, hogy másik nővel vagy, már fotót kér a farkadról. Tehát a nők 99%-a biztosra megy.
szept. 23. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt sz. Exig jitna a sor, már látott fotón, volt élő tali, nem mdgyen bele kivánvsiságból
szept. 23. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer volt hogy az akkori pasimnak volt egy haverja es neki is volt egy baratnoje neha osszejartunk beszelgetni inni aztan feljott ez a tema mind a 3an siman benne voltak en is belementem aztan ott derult ki hogy a sracnak nincs tul nagy szerszama akkor kicsit meglepodtem de nem volt rossz elmeny izgalmas volt hogy egymas mellett szexeltunk es hallottuk egymast kibeszeltuk hogy nagyon izgato volt hallani ahogy egy masik no nyog a baratomtol es ot is izgatta hogy en is nyogdecseltem
szept. 23. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!