Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik Ti hogyan, milyen pózban szoktátok elvenni egy lány szüzességét punciba és akár popsiba? Van valami jól bevált technikátok? L
Ha számít a nő akkor puncinál csak a misszionárius. Kényelmes, lehet lassan, finoman haladni, és legfőképp, mert látod a nő reakcióit.
Popsi nem érdekel.
Finoman lassan,vissza vissza húzva.Egyszer csak benn voltam teljesen.
Amúgy elsőre éreztem hölgynél hogy nem passzolunk méretben, egyszerűen túl rövid volt nekem a hüvelye.
Eddig csak egyszer volt ilyen, szerelem nélkül, kifejezetten a szüzességétől akart megszabadulni, kifejezetten egy alkalmat akart. Finom lágy símogatásokkal és érzéki csókokkal kezdtük, lassan vetkőzve. Aztán hasra fektettem az ágyon, és széttett kezekkel-lábakkal kikötöztem az ágy négy sarkához, bekentem a farkam síkosítóval és lassan de határozottan tövig nyomtam bele. Jól megdöngettem, kb fél óra után amikor láttam, hogy már nem fáj neki hanem élvezi is (tolta fel a seggét), akkor újabb adag síkosítóval átraktam a seggébe és ott is tövig nyomtam. Akkor egy kicsit vinnyogott, de muszáj volt döngetnem tovább, végül ott is durrantam el (gumiban).
Később még kikönyörgött jópár alkalmat, de kötözés már nem volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!