Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nők,mit élveztek legjobban abban hogy domináltok?
Figyelt kérdés
ma 10:18
3/7 anonim válasza:
Leginkább azt, hogy a párom szeret és bízik bennem annyira, hogy kiszolgáltatott helyzetbe helyezi magát, illetve nagyon izgató látni, hogy mire hogyan reagál.
(Nem domináns vagyok, hanem switch. Amikor a párom a domináns, neki is ez a legfontosabb.)
4/7 anonim válasza:
Vajon ezt egy szánalmas csicska írta ki aki így akar domináns csajt találni, vagy egy szerencsétlen incel aki irigykedik rájuk?? 😄
5/7 anonim válasza:
Ugyanazt amit te élvezel abban, hogy becsicskulsz!
6/7 anonim válasza:
Hogy a társadalomban a férfi az erősebb nem, folyamatos atrocitások érnek a mindennapokban férfiaktól.
Nekem szexi, ha egy pasi elmeri ismerni, hogy nekem is van hatalmam felette :)
7/7 anonim válasza:
Ismerkednek szivesen egy ilyen novel, 44 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!