Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha én nem akarok szexet? 24/N
Figyelt kérdés
Mondjuk soha.
Ettől még lehet párom?
szept. 22. 08:09
21/27 Senior Séf válasza:
Akkor sürgősen étrendváltásra lesz szükség, mert itt nem fog megállni a történet. Néhány autoimmun betegség már az ajtód előtt toporog.
23/27 anonim válasza:
Lehet. Voltam már együtt kb. 3 évig egy lánnyal aki a kezdeti 1 honapot leszámitva teljesen elzárkozott a szex elöl. Minden formában. Még csokolozni sem volt hajlando, nem lehetett ujjazni, kinyalni sem.Nagyon ritkán engedte, hogy meztelenül nézzem. Néha ilyenkor kiverte, de máskor meg azt sem engedte, hogy én kiverjem. Az nem érdekelte ha más nökkel vagyok, akár haza is vihettem öket. Olyankor elvonult, hogy ne zavarjon bennünket. Minden egyéb dologban nagyon jol megvoltunk. Szoval lehet.
24/27 anonim válasza:
22-es azert mert nem csak szex korul forog a vilag
27/27 anonim válasza:
nemtudnám kibirni, hogy ne legyen szex egy kapcsolatban. nem mondom, hogy egyszerű lesz olyat találnod , de sok sikert. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!