Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha én nem akarok szexet? 24/N
Mondjuk soha.
Ettől még lehet párom?
Akkor te aszexuális vagy, és igen, lehet.
39/F
Nem vagyok aszexuális.
16-19 év között szexeltem, majd egyre kevesebbet. Mostanában meg egyáltalán nem akarom meg eztán sem. De nem tudom miért. Egyszerűen már nem vágyom rá.
Akkor elsőnek érdemes ezzel egy szakembert első körben felkeresni.
Mivel volt szexuális életed így az hogy a továbbiakban nem szeretnéd, valami elfojtott dologra utal ami miatt nem szeretnéd.
Nem igazán. Nők és férfiak is egyaránt vágynak a szexre. Ha egyáltalán nem vágysz rá,menj orvoshoz. Ez nincsen rendben.
Én meg a szöges ellentéted vagyok, de ez sem jobb azért, hidd el. 0-24 kívánni.. :)
24/N
Nekem volt 3 évem, mikor egyáltalán nem kívántam, nem akartam, sem a szexet, sem a masztit, sem az orgazmust. Azt hittem örökre úgymaradok. Végül elmúlt, és most jobban kívánom, mint valaha.
26/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!