Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha én nem akarok szexet? 24/N
Figyelt kérdés
Mondjuk soha.
Ettől még lehet párom?
szept. 22. 08:09
11/27 anonim válasza:
Szerintem találsz olyat. Én is így voltam férfiként hogy nagyon sokaig nem akartam. Aztán találtam valakit akivel együtt voltam sokaig. De valószínűleg ha őt nem ismerem meg én is így csináltam volna mint te!!
12/27 anonim válasza:
2: pont ezt hívják aszexualitásnak
13/27 anonim válasza:
Akkor azóta lettél aszexuális. Ha neked így rendben van akkor oké. Párod lehet, csak nagyon nehéz lesz egy szintén aszex férfit találni akivel el is viselitek egymást.
14/27 anonim válasza:
VAnnak totál impotens férfiak is , ők se szexelnek soha és ezeket kellene megkeresned.
Biztos hogy sok benne is lenne egy kapcsolatban.
15/27 gabor49 válasza:
egy darabig működne de egy idő utan szerintem nem
18/27 anonim válasza:
Hat erdekes, hogy nem vallod magad aszexnek.
De amugy persze lehet! Meg az sem kizart h demiszex vagy, erzelem kell a szexualis vagyhoz
19/27 anonim válasza:
Ha nem gond hogy át kacsint a szomszédba egy jó P...ért
20/27 anonim válasza:
Nem csak ezen múlik egy kapcsolat. Én ultrapotens sportos férfiként voltam így egy kapcsolatban évekig. Elején nem volt könnyű de ha minden más jó a lánnyal nem lehetetlen. Érdemes az elején tisztázni a másikkal a vágyakat/elvárásokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!